Sonic Design SD-fötter 8-pack, 12-28 kg för högtalare Sonic Design | Högtalare |
Sonic Design SD-fötter 8-pack, 12-28 kg för högtalare i gruppen Övrigt / Akustik & vibrationsbehandling hos Ljudfokus.se (280SDDAMPH1228)

Sonic Design SD-fötter 8-pack, 12-28 kg för högtalare

250 kr
Artnr: 280SDDAMPH1228
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Sonic Design SD-fötter 8-pack, 12-28 kg för högtalare

Produktinformation

En högtalarfots uppgifter är att få högtalaren att stå så still som möjligt och att överföra så lite vibrationer som möjligt till golvet och övriga föremål i rummet. Med SD-fötterna uppnås en kraftig minskning av lådans rörelser. Det märks tydligt om man håller ett finger löst mot överdelen av en högtalarlådas framsida att den vibrerar mycket mindre när man spelar.

Resultatet blir att ljudet frigör sig bättre från högtalarna, det blir en större ljudbild, och anläggningen får en renare klang med hörbart lägre distorsion. En annan effekt är att de minskade vibrationerna i golvet även minskar störningar till grannarna i huset.

Fötterna finns i fyra olika viktklasser:
4-12 kg
12-28 kg
28-50 kg
50-100 kg

Om du ligger på gränsen mellan två vikter är det bäst att välja den där du ligger på övre gränsen. Exempel: Om du har en högtalare som väger 28 kg, så blir det bäst resultat med fötterna för 12-28 kg, istället för 28-50 kg.
Test i Hemmabio-tidningen nr 3 - 2008

Sonic Design SD-fötter

"Och det första vi kan konstatera är att spikes är det absolut sämsta, åtminstone när det gäller grannarnas väl och ve. Iväg med dom alltså, och samma väg går också alla hårda plastfötter, eftersom dessa i likhet med spikes ser till att alla vibrationerna går rakt ner i golvet och vidare till dina grannar."

De allra bästa gummifötterna kommer från Sonic Design och heter kort och gott SD-fötter."

Specifikationer

Typ:Högtalarfötter

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.