Köp Real Cable SUB-1801 subwooferkabel på Ljudfokus.se!
Spara
Real Cable SUB-1801 subwooferkabel i gruppen Kablar / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (143SUB1801VAR)

Real Cable SUB-1801 subwooferkabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 143SUB1801VAR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Real Cable SUB-1801 subwooferkabel
Real Cable SUB-1801 subwooferkabel
Real Cable SUB-1801 subwooferkabel

Produktinformation

Real Cable SUB-1801 är påkostad och extremt prisvärd subwooferkabel, vars generösa skärmning och silverpläterade OFC-kopparledare ger en exakt och ostörd signalöverföring. Att ha en stark skärm (trippla lager) är viktigt för att undvika at brum skapas, vilket kan ske av just yttre störningar. med den här kabeln tar man från E-Sub och Evolution-serien och upp till Innovation-serien. Detta innebär att man integrerat en hel del ljudförbättrande teknologier. På begriplig svenska kan man säga att man ger baslådan rätt förutsättningar att ge en stram återgivning med mycket kropp och fina anslag

  • Subwooferkabel i Innovation-serien
  • Försilvrad OFC-kopparledare (döpt till bi-metal)
  • TDC-tekniken med olika kardeldimensioner ger en frekvensstabilare överföring
  • Dubbelavskärmning ger ett starkt skydd mot RF och EM-störningar
  • Låsbara RCA-kontakter ger ett högt tryck och bättre ledningsförmåga

SUB-1801 från franska kabelexperten Real Cable är en påkostad signalkabel i alla led, vars teknologi påminner mycket om konkurrenternas betydligt dyrare modeller!
Som ledarmaterial finner vi Real Cable´s bi-metal teknik, vilket innebär att man använder försilvrad OFC-koppar. Silver leder bättre än koppar och genom att försilvra kardelernas ytskikt, så får man en förbättrad ledaregenskap på signalen.

En annan stort inverkande teknologi är något som Real Cable så exklusivt döpt till TDC (Time Difference Control). SUB-1801 är uppbyggd med två olika kardel-dimensioner, där ett antal grövre kardeler skapar kabelns innerkärna. Det är nämligen här de lägre frekvenserna tenderar att befinna sig, och just basområdet får en helt annan dynamik och fyllighet i en grövre kardel. TDC-tekniken är kostsammare i produktionsledet, men den har också sina ljudmässiga fördelar. Dessutom får man en mer fasstabil signalöverföring mellan de olika frekvensområdena.

Dubbelavskärmningen i lillebror har växt till en starkare trippelavskärmning, med bl.a flätad koppar, i SUB-1801.
Kontakterna är utbytta till Real´s Cable´s metallpluggar med Twistlock®, vilka har en låsfunktion. Du trär i kabelkontakterna i apparaten och sedan vrider du runt ytterhylsan, som då låses fast. Detta gör att kabeln sitter berget och får maximal ledarförmåga. Skall du lossa kabeln så måste du alltså skruva upp ytterhylsan. Annars får du inte loss kabeln.

En väldigt smart detalj är att Real Cable valt att använda en 90 graders vinklad RCA-kontakt i ena änden. Om din baslådas bakstycke är tätt placerat mot väggen så kommer kabeln därmed att ta mindre plats, då den mer eller mindre ligger helt intill subbasens förstärkarplatta. Tänk om fler tillverkare tänkt till som Real Cable gjort.
Kort och gott, med SUB-1801 är kompromisserna färre.

Värt att notera att är SUB-1801 är identisk med signalkabeln CA-1801 i sin konstruktion. Så är du även ute efter en längre stereokabel så kan du köpa två stycken subwooferkablar.

Franska Real Cable startade år 1997 och har sedan dess växt till att bli en av de större aktörerna på marknaden där de finns representerade i flertalet länder värden runt. Deras breda kunskap och hängivenhet har lett till att man skapat både kablar och tillbehör som bjuder på ett fantastiskt pris/prestandaförhållande.

Specifikationer

Typ: Subwooferkablar

Du har nyligen tittat på

Real Cable SUB-1801 subwooferkabel
Detta är en påkostad su...
fr. 699 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.