Köp Real Cable OTT70 optisk ljudkabel Toslink på Ljudfokus.se!
Spara
Real Cable OTT70 optisk ljudkabel Toslink i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (143OTT70VAR)

Real Cable OTT70 optisk ljudkabel Toslink

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 143OTT70VAR
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Real Cable OTT70 optisk ljudkabel Toslink

Produktinformation

Real Cable OTT-G är en påkostad optisk digital ljudkabel som ingår i deras Innovation-serie - steget under prestigeserien Master. Med en glasartad konstharts (PMMA) får man en ledare som överför den ljusbärande digitala signaler med färre missreflektioner (jitter). Kabeln har hela tre skyddande lager. Kontakterna är i metall med blankpolerade hus för att minimera läsfel när signalen transportera sfrån kabeln till kontakten.

  • Optisk digitalkabel i Innovation-serien
  • PMMA-ledare ger en exaktare överföring
  • Flexibelt hölje
  • Kontakter i metall

OTT70 är en optisk digitalkabel som ingår i franska Real Cable´s Innovation-serie, vilket är serien under deras prestigeserie Master. Faktum är att vi fortfarande ligger i en väldigt överkomlig prisnivå, vilket indikerar Real Cable mer än humana prissättning, och kabeln är ett givet lyft från marknadens standardmodeller. Man skulle kunna vända på steken och uttrycka det som att OTT70 faktiskt har en prislapp som är för blygsam. Det finns en del teknologier - som den delar med dyrare konkurrenrter - och som ger färre förluster när den digitala audiosignalen skall transporteras som ljus.

En bidragande faktor till att den ljusbärande digitala datan överförs med god precision är att kärnan och dimensionen i OTT70 är stor, vilket ger en mer exakt ljusreflektion. Kabelns diameter är på 6 mm. Ledaren består av PMMA (PolyMetylMetAkrylat), vilket är en glasartad konstharts som uppstår genom polymerisation av MMA (MetylMetAkrylat). Materialet används vid produktionen av bl.a plexiglas. Detta är ett kostnadsbilligt sätt att för audio skapa en kabel med färre missreflektioner (jitter).

Med OTT70 har Real Cable minst sagt en oerhört konkurrenskraftig digitalkabel.

Franska Real Cable startade år 1997 och har sedan dess växt till att bli en av de större aktörerna på marknaden där de finns representerade i flertalet länder värden runt. Deras breda kunskap och hängivenhet har lett till att man skapat både kablar och tillbehör som bjuder på ett fantastiskt pris/prestandaförhållande.

Specifikationer

Typ: Optisk

Du har nyligen tittat på

Real Cable OTT70 optisk ljudkabel Toslink
Detta är en optisk digital l...
fr. 375 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.