Real Cable BW-OFC400R terminerad bi-wire högtalarkabel, 2x3 meter Real Cable | K
Spara
Real Cable BW-OFC400R terminerad bi-wire högtalarkabel, 2x3 meter i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (143BWOFC400R2X3M)

Real Cable BW-OFC400R terminerad bi-wire högtalarkabel, 2x3 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
3299 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 143BWOFC400R2X3M
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Real Cable BW-OFC400R terminerad bi-wire högtalarkabel, 2x3 meter
Real Cable BW-OFC400R terminerad bi-wire högtalarkabel, 2x3 meter
Real Cable BW-OFC400R terminerad bi-wire högtalarkabel, 2x3 meter

Produktinformation

Real Cable BW-OFC400R är en fabriksterminerad högtalarkabel i bi-wire utförande. Kabeln ingår i den finare Innovation-serien och i den generösa konstruktionen finner vi deras TDC-teknik, där de fyra separata ledarna har luftfyllda rör (Hollow Tubes) mellan sig för att få rätt värden. De rena OFC-kopparledarna är på 4 mm², vilket gör sig väl lämpat för större och effektkrävande system.

  • Fabriksterminerad högtalarkabel i bi-wire utförande
  • Fyra separata ledarsektioner med TDC-tekniken
  • Geometri med Hollow Tubes för att få bukt på kapacitans och induktans
  • Rejäl ledararea på totalt 4 mm²
  • Yttre kabeldiamater: 14.5 mm

BW-OFC400R ingår i Real Cable´s Innovation-serie. Modellnamnet är uppbyggt på följande sätt.
"BW" står för Bi-Wire, "OFC" står för koppartypen och "400" står för den totala arean per ledarsektion, 4 kvadratmillimeter. "R" på slutet står för Rond på franska, vilket kort och gott innebär att kabeln är rund.

Hollow Tubes
Förrut tillverkade Real Cable en modell som hette "F" på slutet, som i "Flat" men genom att integrera Hollow Tubes-tekniken (fem luftfyllda rör) i den här upplagan, så innebär detta att geometrin blir mer avancerad då man kan värdera avståndet mellan + och - ledarna och därmed minska det negativa beteendet som elektriskt och mekaniskt kan uppstå i kabeln. Genom detta har man lyckats att reducera både kapacitansen och induktansen, vilket ger kabeln en mindre elektrisk inverkan mellan förstärkarens utgång och högtalarens delningsfilter. Ljudskillnaden är klart märkbar och detta var också anledningen till varför den platta upplagan utgick ur sortimentet.

TDC (Time Difference Control)
Genom att kliva upp till Innovation-serien så får högtalarkablarna från Real Cable en betydligt mer avancerad konstruktionsteknik. Många konkurrerande kablar är uppbyggda med mångtrådiga kardelsektioner, även i bi-wire utförande. Detta är kostnadseffektivare. Saken är den att man får olika beteenden i en kabel vid olika frekvensområden. Lägre frekvenser har en tendens att söka sig mot ledarens innerkärna, medans de övre frekvenserna vill transporteras vid ytskiktet. Man talar om en kabels skin-effekt.
Här blir det därmed avgörande att anpassa ledarnas uppbyggnad.

Vissa fabrikanter förlitar sig helt på solida, enkardeliga ledarsektioner. Tanken är att man ska eliminera elektronernas hopp mellan kardelerna vid signalöverföringen. Vissa skolor hävdar att den här tekniken dock inte riktigt når samma detaljeringsgrad, speciellt i översta diskantområdet som en kabel med mångtrådiga, tunna kardeler. Men en grövre, enkardelig ledare får en renare och mer kontrollerad baskaraktär och ett bättre nedre mellanregister. Här kommer vi helt plötsligt in på Real Cable´s TDC-teknik!

I BW-OFC400R finner vi sju grövre kopparkardeler i ledarna för basen, samt mångtrådiga kardeler i diskantledarna. Detta ger kabeln ett mer fasstabilt beteende genom hela frekvensregistret och TDC innebär en blandning av de två olika koncepten i en och samma kabel. En kombinationen som höjer prestandan till en ny nivå!

Franska Real Cable startade år 1997 och har sedan dess växt till att bli en av de större aktörerna på marknaden där de finns representerade i flertalet länder värden runt. Deras breda kunskap och hängivenhet har lett till att man skapat både kablar och tillbehör som bjuder på ett fantastiskt pris/prestandaförhållande.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Rekommenderade tillbehör

Heco Celan Revolution 9, golvhögtalare espresso par
Seriens bastanta 3-vägs flag...
39890 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Real Cable BW-OFC400R terminerad bi-wire högtalarkabel, 2x3 meter
Högtalarkabel uppbyggnad med...
3299 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Heco Celan Revolution 9, golvhögtalare espresso par
Seriens bastanta 3-vägs flaggskepp som väger in ...
39890 kr
Köp
Info

Tillbehör

Heco Celan Revolution 9, golvhögtalare espresso par
Seriens bastanta 3-vägs flag...
39890 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.