Real Cable 3D-TDC terminerad högtalarkabel, 2x3 meter Real Cable | Kablar & kont
Real Cable 3D-TDC terminerad högtalarkabel, 2x3 meter i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (1433DTDC2X3M)

Real Cable 3D-TDC terminerad högtalarkabel, 2x3 meter

1900 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 1433DTDC2X3M
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Real Cable 3D-TDC terminerad högtalarkabel, 2x3 meter
Real Cable 3D-TDC terminerad högtalarkabel, 2x3 meter
Real Cable 3D-TDC terminerad högtalarkabel, 2x3 meter
Real Cable 3D-TDC terminerad högtalarkabel, 2x3 meter

Produktinformation

Real Cable 3D-TDC är en fabriksterminerad högtalarkabel på 2x3 meter, för stereobruk. Den påkostade och avancerade konstruktionen är baserad på solida OFC-kopparledare med en 3-vägs TDC-teknik, som ger ökad balans, fasstabilitet och en gnutta värme till ljudet. Ledararean är på hela 6 mm², vilket får dynamiken att blomma ut på fullaste allvar.

  • Fabriksterminerad högtalarkabel på 2x3 meter
  • Ledararea på hela 6 mm²
  • TDC-tekniken ger en fasstabil överföring
  • Klädd i snygg strumpa

Franska Real Cable´s högtalarkabel 3D-TDC har totalt sexton solida 99.99 % rena OFC-kopparledare, åtta per sida (+ och -).
Med solida ledare menas grövre enkardeliga istället för en konstruktion baserad kring mångtrådiga tunna kardeler. Med den här högtalarkabeln har Real Cable alltså övergett principen med mångtrådiga kardeler helt (som de överkomligare modellerna är baserade kring).

Deras TDC-teknik (Time Difference Control) är mer avancerad än den vi finner i de prisbilligare modellerna. Här nyttjar man en 3-vägs TDC-teknik, alltså att kardelerna har tre olika dimensioner för att få ett väldigt fasstabilt beteende när de olika frekvensområdena skall föras från förstärkaren till högtalarna.
Vi finner en riktigt grov kardel för optimal ledarförmåga i basområdet, två kardeler optimerade för mellanregistret och vars area är mindre än baskardelens, men större än de fem tunnaste kardelerna, som är optimerade för överföring av de högsta frekvenserna.
Samtliga sektioner är isolerade från varandra i separata rör som Real Cable döpt till HSCC (High Spec Copper Conductor), vilket på svenska innebär att de styva isoleringsrören är injicerade runt ledarna med högt tryck i ett luftvakuum.


I ytterligare steg mot perfektion har 3D-TDC ytterligare lager av isolering med något som man kallar för en progressiv dubbel-isolering av PP (PolyPropylen), som är ett flexibelt material. Kabeln fylls ut med ett dielektrikum runt ledarna som har en anti-vibrationseffekt (mikrofoni).
Hela kabeln är i ett sista led klädd med en flätad strumpa, som gör att ögat får dregla lika mycket som öronen.


3D-TDC är kort och gott en högtalarkabel för den som vill få ut ett rikt och organiskt ljud från sina högtalare, där alla bitarna helt enkelt faller på plats.

Franska Real Cable startade år 1997 och har sedan dess växt till att bli en av de större aktörerna på marknaden där de finns representerade i flertalet länder värden runt. Deras breda kunskap och hängivenhet har lett till att man skapat både kablar och tillbehör som bjuder på ett fantastiskt pris/prestandaförhållande.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Du har nyligen tittat på

Real Cable 3D-TDC terminerad högtalarkabel, 2x3 meter
Fabriksterminerad högtalarka...
1900 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.