QED Performance USB A-B QED | Kablar & kontakter | Ljudfokus.se
Spara
QED Performance USB A-B Graphite i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (QE6900VAR)

QED Performance USB A-B Graphite

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: QE6900VAR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
QED Performance USB A-B Graphite
QED Performance USB A-B Graphite
QED Performance USB A-B Graphite

Produktinformation

QED Performance USB A-B Graphite är en välbyggd USB-kabel för att kunna sammanlänka en dator med Hifi-anläggningen. Att överföra en sådan musiksignal digitalt kräver att man har en bra USB-kabel med bra ledarmaterial, skärmning och rätt impedans. QED´s kabel har fått fina recensenter för sin prestanda i den överkomliga prisklassen, där bla. Hifi&Musik gav den stämpeln "prisvärd". Bland de vägvinnande ingredienserna till kabelns prestanda i klassen är bl.a trippla skärmlager och 24 Karats guldpläterade kontakter. Ledarna är uppbyggda med ren OFC-koppar.

  • Kritikerrosad USB-kabel
  • Hanterar överföring av digital signalen 
  • Trippla skärmlager ger en starkt skydd mot RF- och EM-störningar
  • 24 Karats guldpläterade kontakter
  • USB-A till USB-B utförande
  • QED Lifetime Warranty

Brittiska QED är en av världens största och mest kunniga tillverkare i olika kabeltyper, som rör sig allt från det prisöverkomliga alternativet till den mer påkostade lösningen för de seriösa anläggningarna. Bolaget grundades av Bob Abraham och Ian Vine år 1973 och ett tecken på deras genuina kvalitet är att man idag erbjuder en livstidsgaranti på samtliga av sina kabelmodeller.
QED har uppnått ett gott och välförtjänt rykte om sig över hela världen för sina välkonstruerade och välljudande produkter. Med hjälp av den allra senaste datatekniken ser QED till att deras kabelkonstruktioner alltid levererar högsta möjliga ljudkvalitet och pålitlighet vid ett givet pris. QED levererar kablar och tillbehör för en mängd olika ändamål i många prislägen. 

Performance USB A-B Graphite är en synnerligen välkonstruerad kabel, som är speciellt framtagen för att överföra högupplöst ljud via USB med absolut minimala förluster. Kabeln blir därmed den perfekta länken mellan din dator och DAC (D/A-omvandlare).
Ledarna är gjorda av 99.999 % ren OFC-koppar och kabeln är tredubbelt avskärmad mot elektromagnetisk strålning utifrån. De formgjutna kontakterna är naturligtvis gulpläterade för att signalöverföringen ska vara helt perfekt även i långa längder.

Specifikationer

Typ: USB

Du har nyligen tittat på

QED Performance USB A-B Graphite
Att överföra en digital...
fr. 293 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.