Köp Psvane ECC83S / 12AX7 elektronrör, styck på Ljudfokus.se!
Spara
Psvane ECC83S / 12AX7 elektronrör, styck i gruppen Tillbehör / Elektroniktillbehör hos Ljudfokus.se (320207971)

Psvane ECC83S / 12AX7 elektronrör, styck

Erbjudandet gäller t.o.m:
450 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320207971
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Psvane ECC83S / 12AX7 elektronrör, styck
Psvane ECC83S / 12AX7 elektronrör, styck

Produktinformation

Psvane ECC83S / 12AX7 är ett elektronrör somger ett hörbart ljudlyft jämfört med de kinesiska "standardrören" som sitter monterade från fabrik i prisöverkomligare elektronikapparater. Detta är också ett rör som är tillverkat i Kina, men med högre ställda krav. Röret kallas även för antingen för ECC83S (europeisk benämning) eller för 12AX7 (amerikansk benämning), alternativt 7025. Vi talar om ett välbalanserat linjerör med en lite färgsprakande ton tack vare dess höga gain, och med en definierad bas, snyggt mellanregister och en lättflytande diskant. ECC83S beskrivs ofta som ett mycket bra rör i gitarrförstärkare, men spelar givetvis lika ypperligt i rörbaserade produkter för stereoanläggningen i hemmet. Psvane´s rör är tillverkade med extremt låga toleransavvikelser för en utökad livslängd. Röret genomgår kritiska faser som kemisk rengöring och härdning i ädelgas-atmosfär (väte, kväve), till testning av alla elektriska parametrar som är nyckeln till en oproblematisk drift (läckage, katodstrålning, mikrofoni, glödspänning m.m.) 

  • Märkbar ljudförbättring mot Kina-baserade standardrör
  • Tillverkat efter att uppfylla de strängaste kvalitetskraven
  • Lågt brusgolv och låg mikrofoni
  • Angivet pris är styck!

Notera att det är 3 månaders garanti på röret!
PSVANE är en kinesisk tillverkare som specialiserar sig på nytillverkning av elektronrör. Bolaget grundades år 2007 och 2011 köpte man upp all utrustning från Guiguang-fabriken i södra Kina, som bidragit till deras världstäckande goda rykte för den högkvalitativa produktionen och pålitligheten, som gärna rekommenderas av audiofiler och audioentusiaster.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Psvane ECC83S / 12AX7 elektronrör, styck
Rör från Psvane ger ett...
450 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.