Köp Proson Arctic Optical, optisk ljudkabel Toslink på Ljudfokus.se!
Spara
Proson Arctic Optical, optisk ljudkabel Toslink i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (991AROPTVAR)

Proson Arctic Optical, optisk ljudkabel Toslink

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 991AROPTVAR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Proson Arctic Optical, optisk ljudkabel Toslink
Proson Arctic Optical, optisk ljudkabel Toslink
Proson Arctic Optical, optisk ljudkabel Toslink
Proson Arctic Optical, optisk ljudkabel Toslink

Produktinformation

Proson Arctic Optical är en mycket prisvärd optisk digitalkabel i instegsklassen, som blir den perfekta bryggan för att föra över stereo- eller surroundljud mellan två enheter, exempelvis mellan din nätverksstreamer och förstärkare, alternativt en TV-box till en hemmabioförstärkare. Trots den blygsamma prislappen så talar vi om en kabel som har teknik konkurrenterna vanligtvis integrerar i högre nivåer. Här talar vi om en kabel byggd kring syntetfiber och med  ett extra skyddande ytterhölje av PVC, som bidrar med kvalitet och styrka. Man har ett flätat nylonhölje som kännetecknar Arctic-klassen och som ger kabeln ett både läckert och dyrt utseende. Pris/prestandaförhållandet är i särklass, där valutan också är helt i särklass - precis som vi vant oss vid Proson sedan tidigare!
 
  • Mycket prisvärd optisk digitalkabel i Arctic-serien
  • Ledare byggd kring syntetfiber som ger en exakt signalöverföring med lågt jitter 
  • Tåliga kontakter speciellt utformade för intensiv användning
  • Flätat nylonhölje ger ett läckert, stilfullt och dyrt utseende

Erkända Proson är tillbaka med förstklassiga och mycket prisvärda kablar
Många kan förknippa Proson-namnet med deras förstklassiga högtalarkonstruktioner, och faktum är man kan dem som en tidig föregångare till den idag lika erkända svenska högtalartillverkaren Dynavoice.
Idag tillverkar Proson kablar och tillbehör, och som brukligt gör man det av av högsta möjliga kvalité till ett mycket  plånboksvänligt pris. Det ligger i deras blod och arv i deras långa och imponerande historia. 
Man erbjuder idag tre nivåer av kablar, som man vill förknippas med den skandinaviska naturen. Färgerna, stillheten och en renhet som känns. Orörd. Den arktiska krispigheten, norrskenets glöd och en atmosfär av rymd. Här vill man dra samma liknelse på hur ljudet skall presenteras. Det skall färdas fritt och nå fram utan påverkan. Det skall bara ta sin plats. Orört.

Instegsnivån heter Arctic, vilket betyder arktisk – ett skandinaviskt klimat med robusthet och kraft. En aura av renhet och skärpa. Ett ljud som inte påverkats på sin väg. Prosons grundserie med tålighet och fötterna på jorden.
Därefter kommer Ambience, vilket betyder ljudatmosfär eller stämning – en bas för hela upplevelsen av ljud med kvalitet. En känsla av djupa andetag och eufori. Prosons huvudserie med en kvalitet bortom bergen.
Högst upp finner vi Aurora, vilket betyder norrsken – en extrem väderföreteelse som saknar jämförelse. Ett fenomen som står för magi och rymd. Proson mest exklusiva serie med gnistrande egenskaper.

Proson var från starten ett högtalarfabrikat som ingick i JWS International AB. Med sina välbyggda och kraftfulla högtalarkonstruktioner blev man snabbt ett aktat namn på den svenska marknaden, och ett klart bevis att bra ljud inte behövde kosta. På sikt utvecklades fabrikatet till Dynavoice. Idag har Proson ett starkt sortiment av tillbehören i form av bl.a kablar. Precis som förr så finns den röda tråden kvar, med en svårslagen prisvärdhet och byggkvalitet.

Specifikationer

Typ: Optisk

Rekommenderade tillbehör

iEAST Streampro M30, nätverkstreamer med optisk ljudutgång
Detta är en nätverksstr...
1298 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Proson Arctic Optical, optisk ljudkabel Toslink
Detta är en mycket prisv...
fr. 198 kr

Produkter relaterad till din historik

iEAST Streampro M30, nätverkstreamer med optisk ljudutgång
Detta är en nätverksstreamer som har en optisk l...
1298 kr
Köp
Info

Tillbehör

iEAST Streampro M30, nätverkstreamer med optisk ljudutgång
Detta är en nätverksstr...
1298 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.