Köp Pro-Ject Head Box S2 hörlursförstärkare, silver på Ljudfokus.se!
Pro-Ject Head Box S2 hörlursförstärkare, silver i gruppen Förstärkare / Hörlursförstärkare & DAP-spelare hos Ljudfokus.se (10203010018)

Pro-Ject Head Box S2 hörlursförstärkare, silver

1490 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Artnr: 10203010018
0 Omdömen
Lagerstatus:
Pro-Ject Head Box S2 hörlursförstärkare, silver
Pro-Ject Head Box S2 hörlursförstärkare, silver
Pro-Ject Head Box S2 hörlursförstärkare, silver

Produktinformation

Pro-Ject Head Box S2 är en hörlursförstärkare med en övertygande ljudkvalitet till en rimlig slant. Det platsbesparande chassit i en metall-sandwich konstruktion ger ett bra skydd mot störningar och minimerar vibrationer. Förstklassiga komponenter med lågt brusgolv och distorsion ger ett klart och dynamiskt ljud.

  • Helanalog hörlursförstärkare i kompakt format
  • Uttag för både 6.3 och 3.5mm plugg (simultant kopplade)
  • RCA-loop för vidarekoppling till en förstärkare eller aktiva högtalare
  • Riklig uteffekt på 725 mW
  • Extern nätdel på 5V / 0.5A DC

Ett fynd i prisklassen
Head Box S2 är en mycket påkostad ljudkomponent, vars ljud är en trevlig överraskning och som kommer att skaka liv i dina hörlurar. Uteffekten ligger på imponerande 725 mW vid en belastning på 32 Ohm, och bidrar till att du kan vrida på mer styrka om så önskas. Tänk dock på din hörsel!

På baksidan finner vi en analog RCA-ingång, som direktloopas utan egentlig signalförlust om man vill koppla vidare signalen till en efterföljande förstärkare eller ett par aktiva högtalare. 
På fronten finns ett uttag för den större hörlurspluggen (6.3mm) samt den mindre (3.5mm). Båda kan användas samtidigt. 

Head Box S2 är verkligen ett kap för pengarna!

Pro-Ject Box Design Series
Konceptet och grundidén med Box-serien är att erbjuda ett förstklassigt ljud ur ett riktigt kompakt format. Det hela startade med att man lanserade tillbehör till sina skivspelare, där främst ett prisöverkomligt RIAA-steg döptes till Phono Box. Succén var ett faktum och det hade inte tagit lång tid innan man hade sålt enheten i över 100.000 exemplar!
Box-serien har med åren utökats och blivit mer och mer intressant. Idag erbjuder man inte bara tillbehör till en skivspelare, utan idag finns möjligheten att bygga ett komplett stereosystem i mikroformat, med möjligheter till streaming via nätverk och i högupplöst format. 

Box-modellerna är tillverkade med kabinett i avskärmande aluminium, ingen plast används. Enheterna är resonansoptimerade och stabila. Komponenterna har valts med omsorg för dess ljudmässiga fördelar, och via dataoptimering har man sammanställt kretskort med SMD-teknik för att få kortaste signalväg. På baksidan finns anslutningar med guldplätering.
Sammanfattat är Box-serien mycket prisvärda i relation till dess ljudkvalitet och funktionalitet!Pro-Ject Audio grundades 1991, som alltid haft vinylspelare som sin grundsten i sitt produktutbud. Med en extremt stor teknisk kunskap och med fokus på att hitta de bästa materialvalen, så kan man idag titulera sig som världens största tillverkare av vinylspelare. Det finns en spelare för både nybörjaren och Hifi-nörden. Med sin BOX-serie tillverkar man även förstklassig elektronik i kompakt format, och givetvis erbjuder man diverse tillbehör.

Specifikationer

Förstärkareffekt: 725 mW (32 Ohm)
Frekvensomfång: +/-0.2 dB: 20 - 80.000 Hz
Ingångar: 1 x stereo RCA
Utgångar: 1 x stereo RCA
Signal/brus förhållande: 110 dB
Distorsion: <0.002 %
Strömförbrukning: <0.5 Watt (standby)
Mått: 103 x 37 x 120 mm (B x H x D)
Vikt: 0.365 kg

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.