Pro-Ject Acryl It RPM-3 Carbon, skivtallrik i akryl Pro-Ject | Spelare | Ljudfok
Spara
Pro-Ject Acryl It RPM-3 Carbon, skivtallrik i akryl i gruppen Vinyl / Vinylspelartillbehör hos Ljudfokus.se (10203020178)

Pro-Ject Acryl It RPM-3 Carbon, skivtallrik i akryl

Erbjudandet gäller t.o.m:
3590 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 10203020178
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Pro-Ject Acryl It RPM-3 Carbon, skivtallrik i akryl
Pro-Ject Acryl It RPM-3 Carbon, skivtallrik i akryl

Produktinformation

Pro-Ject Acryl It RPM-3 Carbon är en given uppgradering för den seriöse vinyllyssnaren. Har du en RPM-3 Carbon-spelare hemma med skivtallrik i metall, så kommer ett byte till akryl att ge ett hörbart ljudlyft. Flera viktiga fördelar finns. Främst är akryl mindre vibrationsbenäget och har därmed mindre egenresonans. Samtidigt belastas lagret i lägre utsträckning, vilket ger en jämnare och mer exakt skivrotation. Behovet av både filt- eller korkmatta försvinner därmed. 

  • Skivspelartallrik i akryl
  • Ger hörbara ljudförbättringar
  • En värdig uppgradering till din RPM 3 Carbon-skivspelare
  • Diameter 300 mm, höjd 29 mm
Pro-Ject Audio grundades 1991, som alltid haft vinylspelare som sin grundsten i sitt produktutbud. Med en extremt stor teknisk kunskap och med fokus på att hitta de bästa materialvalen, så kan man idag titulera sig som världens största tillverkare av vinylspelare. Det finns en spelare för både nybörjaren och Hifi-nörden. Med sin BOX-serie tillverkar man även förstklassig elektronik i kompakt format, och givetvis erbjuder man diverse tillbehör.

Specifikationer

Typ: Tweaks
Vikt: 2.4 kg

Du har nyligen tittat på

Pro-Ject Acryl It RPM-3 Carbon, skivtallrik i akryl
Uppgradera skivspelaren genom att...
3590 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.