Köp Oehlbach XXL Series 80 Opto, optisk ljudkabel Toslink på Ljudfokus.se!
Spara
Oehlbach XXL Series 80 Opto, optisk ljudkabel Toslink i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (320D1C1380VAR)

Oehlbach XXL Series 80 Opto, optisk ljudkabel Toslink

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 320D1C1380VAR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach XXL Series 80 Opto, optisk ljudkabel Toslink
Oehlbach XXL Series 80 Opto, optisk ljudkabel Toslink
Oehlbach XXL Series 80 Opto, optisk ljudkabel Toslink

Produktinformation

Oehlbach XXL Series 80 Opto är en referensklassad optisk kabel, uppbyggd med 217 individuella optokärnor vilket ger en mycket exakt återgivning av musikens alla ettor och nollor. En optisk kabel med glasfibrer ligger i en helt annan prisklass, men flera kabeltillverkare anser att den typ av fiberkärna som brukas i XXL Series 80 är den näst bästa typen. Många konkurrenter begär ett mycket högre pris, medans Oehlbach utmärker sig med ett betydligt mer attraktivt och aggressivt pris på sin kabel. Så du får faktiskt en smått unik prestanda för pengarna!

  • State-of-the-art optisk digital audiokabel
  • Patenterad Multi-Core-Plastic-Opto fiberkabel med 217 opto-kärnor
  • Kan hantera ett dataflöde på 125 Mbps(MegaBit Per Sekund) - ca 10 ggr högre än standarden för multikanalsljud!
  • Solida, metallkontakter ger minimala missreflektioner vid övergången
  • Plus X Innovation Award
  • Kan specialbeställas från Tyskland i valfri längd - för mer info, vänligen maila oss
  • 5 Star quality

Alla optiska kablar har inte samma bakgrund! Men de delar samma mål, och det är att överföra ljus från en enhet till en annan. Helst så skall det vara så låg förvrängning som möjligt utan att tillföra några onödiga reflektioner och jitter. Det är här som Oehlbach´s optiska kabel i XXL-prestigeserien är mer utmärkande än andra kablar.
Modellen är konstruerad med ett sofistikerat material och en avancerad tillverkningsteknik och levererar ett oförvrängt, klart, naturligt och dynamiskt ljud, oavsett om det gäller stereo eller multikanalsöverföring.

Alla fiberoptiska kablar kan överföra ljus, men även där slutar likheterna. XXL Series 80 Opto är uppbyggd med 217 polymer fibrer (en typ av plast), som ger musik-och filmupplevelsen ett nytt liv, tack vare mindre signalförluster och jitter (tidsbaserad distorsion).
Och det är lätt att själv kolla och jämföra skillnaden. Ta en vanlig en-fiberskabel och håll ena änden väldigt nära ett papper, samt den andra änden mot ena ögat. Försök att läsa vad det står på pappret. Gör sedan samma test med XXL Series 80 Opto och du kommer genast att märka skillnaden. Detta är vad en multi-fiberskabel gör kontra en grövre en-fiberskabel.

Sedan har även termineringen en avgörande faktor. Med högre precision minimeras reflektioner och felaktig spridning, samt så får man en effektivare mekanisk dämpning. Oehlbach använder sig av extremt finpolerad mässing med guldplätering, vilket är en kontakt som är speciellt framtagen för modellen.

Detta är parametrar som gör Oehlbach XXL Series 80 Opto till ett givet och mycket intressant val för de mer krävande anläggningarna!

Specifikationer

Typ: Optisk

Rekommenderade tillbehör

Musical Fidelity MX-DAC, D/A-omvandlare med XLR ut, svart
Detta är en välljudande...
9990 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Oehlbach XXL Series 80 Opto, optisk ljudkabel Toslink
Detta är en optisk kabel i d...
fr. 995 kr

Produkter relaterad till din historik

Musical Fidelity MX-DAC, D/A-omvandlare med XLR ut, svart
Detta är en välljudande och högpresternade ...
9990 kr
Köp
Info

Tillbehör

Musical Fidelity MX-DAC, D/A-omvandlare med XLR ut, svart
Detta är en välljudande...
9990 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.