Köp Oehlbach Twinmix Two LS-Kabel, högtalarkabel med bananpluggar Oehlbach | Kablar
Spara
Oehlbach Twinmix Two LS-Kabel, högtalarkabel med bananpluggar i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (TWINMIXTWOV)

Oehlbach Twinmix Two LS-Kabel, högtalarkabel med bananpluggar

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: TWINMIXTWOV
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach Twinmix Two LS-Kabel, högtalarkabel med bananpluggar
Oehlbach Twinmix Two LS-Kabel, högtalarkabel med bananpluggar
Oehlbach Twinmix Two LS-Kabel, högtalarkabel med bananpluggar
Oehlbach Twinmix Two LS-Kabel, högtalarkabel med bananpluggar

Produktinformation

Oehlbach Twinmix Two LS-Kabel är en färdigterminerad högtalarkabel med försilvrade OFC-kopparledare och bananpluggar. Ledararean är tilltagen på hela 2x6 mm² och hanterar effekter upp till 350 Watt - avvägt för större system med rejält bestyckade golvhögtalare. Kabeln är kontakterad med deras egna, fjädrade Solution-bananpluggar med 24 Karats guldplätering. Twinmix är terminerad i Tyskland och kommer med en 30-årig garanti!

  • Terminerad single-wire högtalarkabel med en ledararea på 6 mm²
  • Ledarna är tvinnade i motsatt riktning för att släcka ut mekanisk koppling och minimera induktansen - denna typ av tvinning hittas normalt på de mest exotiska kablarna i en helt annan prisklass
  • Högren OFC-kopparkabel där 3 av lindningsnätverken är i ren koppar, och de 3 övriga nätverken består av silverplätering för maximal detaljrikedom och närvaro i mellanregister/diskantområdet
  • Diametern på kabeln är 13 mm
  • Kontakterade med firmans Solution-bananpluggar
  • Stereoplay "Highlight", Video "Kabeltipp" och AudioVideo "Testsieger"
  • 4 star quality

Oehlbach Twinmix-Two är storebror till Twinmix-One. Skillnaden ligger i dess grovlek av ledarna. I övrigt delar de båda Twinmix-modellerna samma uppbyggnad. Twinmix-Two har två ledare på 6 mm², dubblerat mot dess lillebror för att kunna skapa en mer en mycket välljudande högtalarkabel för större system med golvhögtalare. Skin-effekten i kabeln blir väldigt låg, då Twinmix-Two har flera lindningsnätverk per kabelsida. Halva sektionen av kabeln är silverpläterad.

Det speciella med Twinmix-kablarna är att + och - ledarna är tvinnade åt motsatt riktning, en mer kostsam process som kräver en speciell lindningsmaskin. Normalt är att ledarna är tvinnade åt samma riktning. Genom detta minimeras den mekaniska effekten mellan ledarna ytterligare och man får bukt på den mest elakartade distorsionstypen i en högtalarkabel, tillsammans då med skin-effekten, vilket är induktansen.
Med Twinmix-Two´s tilltagna ledardimension är den mycket lämpad för stora golvhögtalare.

Den fabriksmonterade upplagan av Twinmix Two är kontakterad som standard med firmans fjädrade Solution banan- eller spadpluggar. Kontakterna skruvas fast på kabeln, vilket gör att man undviker lödtenn och därmed får en bättre övergång från kabel till kontakt. Som standard sätts Oehlbach´s kabelfördelare i metall på i ändarna, vilket ger hela kabeln ett dyrare utseende.

Med Twinmix-Two kan du förvänta dig en mycket snygg och generös ljudbild med massor av dynamik.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.