Oehlbach Twinmix One, högtalarkabel lösmeter Oehlbach | Kablar & kontakter | Lju
Oehlbach Twinmix One, högtalarkabel lösmeter i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (320TWINMIXONE)

Oehlbach Twinmix One, högtalarkabel lösmeter

220 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320TWINMIXONE
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach Twinmix One, högtalarkabel lösmeter

Produktinformation

Oehlbach Twinmix One är en högtalarkabel på lösmeter, med en total ledarea på 2x3 mm². Ledarna är tvinnade i motsatt riktning för att släcka ut störfält, något som man vanligtvis hittar på väsentligt dyrare modeller. Den ena halvan av kabeln är av silverpläterad, högren OFC-koppar, medans den andra halvan är i högren OFC-koppar. Den här kabeln är tillverkad i Österrike för högsta tillverkningskontroll.

  • Single-wire högtalarkabel med en ledararea på 3 mm²
  • Ledarna är tvinnade i motsatt riktning för att släcka ut mekanisk koppling och minimera induktansen
  • Högren OFC-kopparkabel där 3 av lindningsnätverken är i ren koppar, och de 3 övriga nätverken består av silverplätering för maximal detaljrikedom och närvaro i mellanregister/diskantområdet
  • Rekommenderad för system upp till 250 Watt
  • Diametern på kabeln är 9 mm
  • 4 star quality

Oehlbach Twinmix-One är lillebror till Twinmix-Two. Skillnaden ligger i dess grovlek av ledarna. I övrigt delar de båda Twinmix-modellerna samma uppbyggnad. Twinmix-One har två ledare på 3 mm², halverat mot dess storebror för att kunna skapa en mer kostnadseffektiv men ändå mycket välljudande högtalarkabel. Skin-effekten i kabeln blir väldigt låg, då Twinmix-One har flera lindningsnätverk per kabelsida. Halva sektionen av kabeln är silverpläterad.

Det speciella med Twinmix-kablarna är att + och - ledarna är tvinnade åt motsatt riktning, en mer kostsam process som kräver en speciell lindningsmaskin. Normalt är att ledarna är tvinnade åt samma riktning. Genom detta minimeras den mekaniska effekten mellan ledarna ytterligare och man får bukt på den mest elakartade distorsionstypen i en högtalarkabel, tillsammans då med skin-effekten, vilket är induktansen.
Med Twinmix-One´s goda ledardimension är den mycket lämpad för stativhögtalare, alternativt mindre golvhögtalare.

Med Twinmix-One kan du förvänta dig en mycket snygg och generös ljudbild med massor av dynamik.

Angivet pris är per lösmeter. Väljer du som exempel 6 i antal i kundvagnen, så får du en sammanhängande längd på sex meter. 

Specifikationer

Typ: Lösmeter

Du har nyligen tittat på

Oehlbach Twinmix One, högtalarkabel lösmeter
Högtalarkabel uppbyggd med t...
220 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.