Köp Oehlbach Shape Magic UHD90 HDMI-kabel med vinklade kontakter på Ljudfokus.se!
Spara
Oehlbach Shape Magic UHD90 HDMI-kabel med vinklade kontakter i gruppen Kablar / HDMI-kablar hos Ljudfokus.se (VARD1C42540)

Oehlbach Shape Magic UHD90 HDMI-kabel med vinklade kontakter

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: VARD1C42540
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach Shape Magic UHD90 HDMI-kabel med vinklade kontakter

Produktinformation

Oehlbach Shape Magic UHD90 är en förstklassig HDMI-kabel, med fullt stöd för HDMI2.1, HDR och Ultra HD-video (8K, 60 Hz / 4K, 120 Hz). Med en bandbredd på 48 Gbps så kan man givetvis även föra över högupplösta ljudformat. Kabeln är byggd kring OFC-kopparledare och med hela tre skärmande lager för att göra kabeln så störimmun som möjligt, vilket är oerhört viktigt för att föra över alla digital data. Dessutom är kontakterna tillverkade helt i metall. Det smarta med konstruktionen är att kontakterna är vinklade 90 grader, vilket kan underlätta oerhört mycket bakom en platt-TV och när man vill få en dold, snygg kabeldragning. Att Oehlbach själva tror på sin konstruktion märks genom att man ger en 30-årig garanti!

  • Mycket prisvärd HDMI-kabel som är tillverkad i Tyskland
  • Stöd för 8K video
  • OFC-kopparledare för maximal ledarförmåga för både bild och ljud
  • Bandbredd på 48 Gbps
  • 24 Karats guldpläterade kontakter helt i metall säkerställer en stabil dataöverföring
  • Trippelskärmning ger ett starkt skydd mot EM- och RF-störningar
  • 30-årig garanti!

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 30 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Oehlbach Shape Magic UHD90 HDMI-kabel med vinklade kontakter
Detta är en HDMI-kabel med s...
fr. 397 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.