Köp Oehlbach Opto Star Black, optisk ljudkabel mini-Toslink på Ljudfokus.se!
Spara
Oehlbach Opto Star Black, optisk ljudkabel mini-Toslink i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (320D1C66101VAR)

Oehlbach Opto Star Black, optisk ljudkabel mini-Toslink

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 320D1C66101VAR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach Opto Star Black, optisk ljudkabel mini-Toslink
Oehlbach Opto Star Black, optisk ljudkabel mini-Toslink

Produktinformation

Oehlbach Opto Star Black är prisvärd optisk digitalkabel från den tyska kabelgiganten, som ingår i deras mer överkomliga utbud. Trots det så ger man sin 30-åriga garanti som är ett gott tecken på kabeln gedigna konstruktion som ger en exakt signalöverföring. Kabeln är flexibel med en böjradie på 35 mm, vilket kan underlätta installationen. För användare av en AirPort Express, TV-boxar eller andra enheter som skickar ut den digitala signalen via ett 3.5mm uttag, så medföljer det en miniToslink-adapter som man enkelt trär på den stora "original-kontakten". 

  • Mycket prisvärd optisk digitalkabel
  • Kan föra över högupplöst ljud i 24-bitar (stereo eller surround)
  • 3.5mm miniToslink-adapter medföljer
  • Maximal luminositetsfaktor med syntetiska fibrer (mindre tidsfel)
  • Polerade 24 Karats ledarkontakter ger mindre missreflektioner av ljuset
  • Diameter, kabel: 5 mm
  • Diameter, kontakt: 14 mm
  • Böjradie: 35 mm
  • 3 Star Quality

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 30 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Oehlback har grupperat in sina produkter i tre kvalitetsnivåer. 5-star quality är firmans top-of-the-line sortiment med den absolut modernaste tekniken vad gäller avskärmning, kabelgeometri och materialval. Som exempel används den enkristalliga HPOCC-kopparn eller rent silver som ledarmaterial. För att effektivt minimera överföringsresistanser och interferens så används de bästa kontakterna. Finns det utrymme för förbättringar? Nej.

4-star quality sätter en väldigt hög standard i sin nivå. Ett vanligt förekommande är att använda silverpläterade OFC-kopparledare med en stark avskärmning. Oehlback har lagt ner så mycket tid och vikt i denna nivå att flertalet patent dykt upp längs vägen.

Där vissa andra tillverkare "ger" upp börjar Oehlbach. Med sin 3-star quality erbjuder firman riktigt påkostade produkter. Även här kan man hitta silverpläterade OFC-kopparledare i vissa fall, samt så hittas tekniker som flätade kopparskärmar och genomgående 24 Karats guldpläterade kontakter.

Specifikationer

Typ: Optisk

Du har nyligen tittat på

Oehlbach Opto Star Black, optisk ljudkabel mini-Toslink
Detta är en prisvärd op...
fr. 397 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.