Köp Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel på Ljudfokus.se!
Spara
Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel i gruppen Kablar / Analoga ljudkablar hos Ljudfokus.se (320NF214MSV)

Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 320NF214MSV
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel
Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel
Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel
Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel
Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel
Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel
Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel

Produktinformation

Oehlbach NF-214 Master Set är en stereokabel och den tyska kabelexperten Oehlbach´s absoluta storsäljare, och det är lätt att förstå varför. Med en uppbyggnad som en högtalarkabel är den här signalkabeln riktigt bastant. Ledarna på hela 1.5 mm² består av försilvrad OFC-koppar, som ger både en massiv dynamik med bra basåtergivning till ljudet och samtidigt en hög detaljrikedom. Tyskarna har arbetat en hel del med skärmningen, vilket är viktigt för att undvika att yttre störningar når ledarna och då får en negativ inverkan på både överföringen och återgivningen. NF-214 Master Set har varit med på marknaden i många, många år och det är lätt att förstå varför. Man har helt enkelt inte lyckats bräcka dess prestanda och vidareutveckla något bätte. Man kör vidare på ett mycket lyckat koncept - något som bevisat att detta är Oehlbach´s storsäljare i deras kabelutbud! Allt som allt är detta en mycket komplett signalkabel!

  • Förstklassig stereokabel för audiofilen
  • Silverpläterade OFC-kopparledare ger god högfrekvent återgivning
  • 384 kardeler ger en area på hela 1.5 mm²
  • Rödrostig bordeaux-finish
  • Kritikerrosad
  • 4 star quality

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 35 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 30 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Oehlback har grupperat in sina produkter i tre kvalitetsnivåer. 5-star quality är firmans top-of-the-line sortiment med den absolut modernaste tekniken vad gäller avskärmning, kabelgeometri och materialval. Som exempel används den enkristalliga HPOCC-kopparn eller rent silver som ledarmaterial. För att effektivt minimera överföringsresistanser och interferens så används de bästa kontakterna. Finns det utrymme för förbättringar? Nej.

4-star quality sätter en väldigt hög standard i sin nivå. Ett vanligt förekommande är att använda silverpläterade OFC-kopparledare med en stark avskärmning. Oehlback har lagt ner så mycket tid och vikt i denna nivå att flertalet patent dykt upp längs vägen.

Där vissa andra tillverkare "ger" upp börjar Oehlbach. Med sin 3-star quality erbjuder firman riktigt påkostade produkter. Även här kan man hitta silverpläterade OFC-kopparledare i vissa fall, samt så hittas tekniker som flätade kopparskärmar och genomgående 24 Karats guldpläterade kontakter.

Specifikationer

Typ: Stereokablar RCA

Du har nyligen tittat på

Oehlbach NF-214 Master Set RCA ljudkabel
Detta är den absoluta stors&...
fr. 850 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.