Köp Heco Victa Elite Sub 252A subwoofer, svart på Ljudfokus.se!
Spara
Heco Victa Elite Sub 252A subwoofer, svart i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (320VICTAES252BK)

Heco Victa Elite Sub 252A subwoofer, svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
7990 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320VICTAES252BK
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Heco Victa Elite Sub 252A subwoofer, svart
Heco Victa Elite Sub 252A subwoofer, svart
Heco Victa Elite Sub 252A subwoofer, svart
Heco Victa Elite Sub 252A subwoofer, svart
Heco Victa Elite Sub 252A subwoofer, svart

Produktinformation

Heco Victa Elite Sub 252A är en aktiv subwoofer som förser både musiken och filmspåret med en härligt sprudlande basåtergivning. De som är bekanta med Heco sedan tidigare vet att deras konstruktioner är genomarbetade och generösa. När vi talar om en 10" bas från Heco så spelar den en bra bit över genomsnittet. Både vad gäller kvalitet men även kvantitet. Med teknik är ärvd från Heco´s mer exklusiva serier så är detta ingen överraskning. Sub 252A är en baslåda som gör rättvisa både till musiken och filmerna. På baksidan finner vi de traditionsenliga anslutningarna och reglagen, men en extra detalj värd att nämna är dess högnivåingång - perfekt ifall du har en stereoförstärkare som saknar lågnivåutgångar. Kopplar du signalen endast på den vita RCA-ingången så aktiveras LFE, vilket alltså innebär att man ej kan ställa delningen i baslådan. Denna ingången är avsedd för bioförstärkare där man redan då gjort alla inställningarna.

  • Victa Elite-seriens aktiva subwoofer
  • Bestyckad med ett tilltaget 10" element med lättviktig, långfibrig papperskon med rejäl talspole och ferritmagnet, monterad i stålkorg
  • Klass A/B-steg på 100 Watt RMS med Real-Time Limiter och Active SPL EQ
  • Dubbla luftflödesoptimerade och fastskruvade basportar med rundad mynning ger minimalt med blåsljud
  • Varibelt lågpassfilter 50-150 Hz
  • Fasvippa och auto on/off
  • Kabinett uppbyggt av MDF och internt stagade för att minska lådresonanser
  • Gummifötter medföljer

Victa Elite Sub 252A från tyska Heco är en rejält tilltagen aktiv subwoofer, bestyckad med ett effekttåligt 10" element, som har förmågan att spela både djupt och kraftfullt. På baksidan finner vi dubbla basportar, som är luftflödes-optimerade och monterade med skruvar (alltså ej limmade) för att minimera blåsljud.
Det långslagaiga elementet, som sitter i en stålkorg, är uppbyggt med en kon av härdad papper, som har både hög styvhet och göd dämpningskaraktäristik. Den effekthungriga talspolen "drivs" av ett kraftfullt ferrit-magnetsystem för minimal distorsion. 

På baksidan finner vi både låg- och högnivå-ingångar, samt en fasvippa. Delningsfrekvensen kan variabelt justeras mellan 50-150 Hz, beroende på vilken storlek av högtalare som Sub 252A ska spela med.
Förstärkaren är av klass A/B-typ och drar endast 0.5 Watt i standby-läget. Kabinetett är i solid MDF, med välvda sidor som både ger form och funktion.

Detta är minst sagt väldigt mycket subwoofer för pengarna!

Victa Elite - med starka influenser från de dyrare serierna
Att tyska Heco har en röd tråd mellan serierna märks starkt. Firman vill åt ett specifikt sound och det är att deras högtalare ska ha förmågan att skapa den där genuina livekänslan. Mycket dynamik, mycket slagkraft och mycket tempo. Borta är den kalla och hårda klangen som vissa sämre konstruktioner kan ge där man nyttjar metaller till sina membran. Precis som i de mer exklusiva serierna har Heco konstruerat Victa Prime-serien med lättviktiga, långfibriga papperskoner till mellanregister/baselementen, samt en ytskiktsbehandlad tygdome.

Med Victa Prime har det tyska ingenjörsteamet uppgraderat samtliga av elementlösningarna för att nå en högre nivå på återgivningen. Likaså har man sett över delningsfiltrena för att få en mer sömlös och fasstabil överlappning mellan de olika elementen. Kabinetten för golvmodellen och den aktiva baslådan står på en tidslös och robust basplatta, där spikes medföljer för att ytterligare få bukt på vibrationer och resonanser. 
Finishen med träliknande vinylfanér är ersatt med en silkmatt svart eller vit finish, som matchar våra sveska möbler på ett föredömligt sätt. 

Precis som de Heco´s andra högtalarserier så finner vi deras Airflow-optimerade basportar, vars mynning gör att mer luft kan flyttas utan att skapa irriterande blåsljud. Dessutom använder man sig inte av lim för att montera porten utan dessa monteras med skruv. Allt har ett syfte och det är kort och gott att du skall kunna lägga ditt fulla fokus på musiken eller bita sönder naglarna till en nervbitande thriller.

En Heco-högtalare tål också mycket "stryk", vilket märks på de rejäla talspolarna som sitter i modellerna. En viktig ingrediens är givetvis dock att förstärkaren kan leverera den mängd ström som behövs, så att du får en kontrollerad, tight, ren och dynamisk återgivning. Då kommer smilbanden att tänjas ut rejält! 
Så se till att unna dig en smått unik högtalare i prisklassen. Victa Elite ser till att ge dig en upplevelse som väcker känslorna till liv. Sen om det är musik eller film som står på agendan, det är ditt val. Kanske rent utav båda?!

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv subwoofer
Utförande: Högnivå
Variabel delningsfrekvens: 50 - 150 Hz
Bestyckning: Långslagigt 10" element
Förstärkareffekt: RMS: 100 Watt, Peak: 200 Watt
Frekvensomfång: -10 dB: 22 - 150 Hz
Ingångar: 1 x högnivå , 1 x stereo RCA / LFE
Färg: Svart
Mått: Inkl. basplatta: 334 x 458 x 410 mm (B x H x D)
Vikt: 15.9 kg

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic Subwooferkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 249 kr
Supra Classic 2.5, antracitgrå högtalarkabel på lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel fr...
32 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Heco Victa Elite Sub 252A subwoofer, svart
Detta är en aktiv subwoofer ...
7990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Sonic Design SD-fötter 4-pack, 12-28 kg för subwoofer & centerhögtalare
Svenska Sonic Designs dämpkuddar minskar vibrationer ...
148 kr
Köp
Info
Supra Classic 2.5, antracitgrå högtalarkabel på lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel från svenska Supras Classi...
32 kr
Köp
Info

Tillbehör

Proson Arctic Subwooferkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 249 kr
Supra Classic 2.5, antracitgrå högtalarkabel på lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel fr...
32 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.