Köp Oehlbach NF-113 DI Coaxial S/PDIF RCA ljudkabel på Ljudfokus.se!
Spara
Oehlbach NF-113 DI Coaxial S/PDIF RCA ljudkabel i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (320D1C2064VAR)

Oehlbach NF-113 DI Coaxial S/PDIF RCA ljudkabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 320D1C2064VAR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach NF-113 DI Coaxial S/PDIF RCA ljudkabel
Oehlbach NF-113 DI Coaxial S/PDIF RCA ljudkabel
Oehlbach NF-113 DI Coaxial S/PDIF RCA ljudkabel
Oehlbach NF-113 DI Coaxial S/PDIF RCA ljudkabel

Produktinformation

Oehlbach NF-113 DI är en förstklassig coaxialkabel från den tyska kabelexperten, som ger en exakt signalöverföring med minimal förlust tack vare dess konstant karakteristiska impedans på 75 Ohm. Kabeln är byggd kring en högkvalitativ ledare av silverpläterad, högren OFC-koppar, som borgar för dess utsökta prestanda och varför modellen utmärker sig i sin prisklass. Dubbla skärmande lager och 24 Karats guldpläterade RCA-kontakter är de sista detaljerna till att bevara den delikata signalen så oförändrad som möjligt. Tyska magasinen Stereoplay och Audiovision har i sina tester öst lovord över dess exceptionella valuta. Att Oehlbach själva tror på konstruktion märks i dess utlovade garanti på 30 år (täcker dock ej hårt slitage som inverkar på lödpunkterna)

  • Prisvärd 75 Ohms coaxialkabel anpassad för digital audio
  • Byggd kring försilvrade kopparledare
  • Dubbelavskärmning ger ett bra skydd mot störningar
  • Isoleringsmaterial med låg distorsionsprofil ger minimal signalförvrängning
  • Kabeldiameter: 5.5 mm

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 30 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Oehlback har grupperat in sina produkter i tre kvalitetsnivåer. 5-star quality är firmans top-of-the-line sortiment med den absolut modernaste tekniken vad gäller avskärmning, kabelgeometri och materialval. Som exempel används den enkristalliga HPOCC-kopparn eller rent silver som ledarmaterial. För att effektivt minimera överföringsresistanser och interferens så används de bästa kontakterna. Finns det utrymme för förbättringar? Nej.

4-star quality sätter en väldigt hög standard i sin nivå. Ett vanligt förekommande är att använda silverpläterade OFC-kopparledare med en stark avskärmning. Oehlback har lagt ner så mycket tid och vikt i denna nivå att flertalet patent dykt upp längs vägen.

Där vissa andra tillverkare "ger" upp börjar Oehlbach. Med sin 3-star quality erbjuder firman riktigt påkostade produkter. Även här kan man hitta silverpläterade OFC-kopparledare i vissa fall, samt så hittas tekniker som flätade kopparskärmar och genomgående 24 Karats guldpläterade kontakter.

Specifikationer

Typ: Coaxial

Rekommenderade tillbehör

iFi Audio Zen Stream, nätverkstransport med AirPlay 2 & MQA
Detta är en nätverksstr...
4790 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Oehlbach NF-113 DI Coaxial S/PDIF RCA ljudkabel
Detta är en förstklassi...
fr. 467 kr

Produkter relaterad till din historik

iFi Audio Zen Stream, nätverkstransport med AirPlay 2 & MQA
Detta är en nätverksstreamer i den otroligt popu...
4790 kr
Köp
Info

Tillbehör

iFi Audio Zen Stream, nätverkstransport med AirPlay 2 & MQA
Detta är en nätverksstr...
4790 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.