Köp Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel, 0.5 meter på Ljudfokus.se!
Spara
Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel, 0.5 meter i gruppen Kablar / Analoga ljudkablar hos Ljudfokus.se (320NF1MA05M)

Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel, 0.5 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
647 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320NF1MA05M
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel, 0.5 meter

Produktinformation

Oehlbach NF-1 Master är en förstklassig och prisvärd ljudkabel för analog signalöverföring mellan två stereoenheter, som är en av tyskarnas absoluta storsäljare. Modellen har varit med länge på marknaden och är en av deras mest långlivade modeller. Faktum kvarstår att kabeln gör ett lika bra jobb idag som när den lanserades på marknaden, så varför ska man ändra på ett vinnande koncept? Eller snarare så har man helt enkelt inte kunnat utveckla en bättre signalkabel genom åren i denna mer överkomliga prisklassen. NF-1 Master är uppbyggd kring två coaxialformade ledare av högren OFC-koppar, som har dubbla skärmlager kring sig för att ge bästa signalkvalitet. Kabeln är uppskattad för sitt balanserade och detaljerade ljud. På senare år kan NF-1 specialbeställas även i svart och vit finish, men vi anser att den blåa kabeln sticker ut och samtidigt håller i traditionen!

 • Prisvärd ljudkabel byggd kring OFC-kopparledare för god signalförmåga
 • Coaxialformade ledare bidrar till en fin högfrekvent återgivning
 • Dubbelavskärmad konstruktion (aluminiumfolie + kopparfläta) ger ett bra skydd mot störningar
 • 24 Karats guldpläterade kontakter förhindrar korrosion och ger bra ledarförmåga
 • För analog signalöverföring mellan två stereoenheter, som en CD-spelare och förstärkare
 • Innerledare: 7 x 0.13 mm
 • Skärm: 56 x 0.13 mm
 • Impedans: 0.19 Ohm/m
 • Kapacitans: ca 59 pf/m
 • Induktans: ca 0.45 µH/m
 • Ytterdiameter: 5.5 mm
 • 3 star quality
 • Längd: 0.5 meter

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 30 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Oehlback har grupperat in sina produkter i tre kvalitetsnivåer. 5-star quality är firmans top-of-the-line sortiment med den absolut modernaste tekniken vad gäller avskärmning, kabelgeometri och materialval. Som exempel används den enkristalliga HPOCC-kopparn eller rent silver som ledarmaterial. För att effektivt minimera överföringsresistanser och interferens så används de bästa kontakterna. Finns det utrymme för förbättringar? Nej.

4-star quality sätter en väldigt hög standard i sin nivå. Ett vanligt förekommande är att använda silverpläterade OFC-kopparledare med en stark avskärmning. Oehlback har lagt ner så mycket tid och vikt i denna nivå att flertalet patent dykt upp längs vägen.

Där vissa andra tillverkare "ger" upp börjar Oehlbach. Med sin 3-star quality erbjuder firman riktigt påkostade produkter. Även här kan man hitta silverpläterade OFC-kopparledare i vissa fall, samt så hittas tekniker som flätade kopparskärmar och genomgående 24 Karats guldpläterade kontakter.

Specifikationer

Typ: Stereokablar RCA

Du har nyligen tittat på

Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel, 0.5 meter
Detta är en förstklassi...
647 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.