Köp Oehlbach Bi-Tech LS-Kabel Bi-Wire, högtalarkabel med bananpluggar Oehlbach | Kab
Oehlbach Bi-Tech LS-Kabel Bi-Wire, högtalarkabel med bananpluggar i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (BITECHV)

Oehlbach Bi-Tech LS-Kabel Bi-Wire, högtalarkabel med bananpluggar

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Antal: 
Artnr: BITECHV
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach Bi-Tech LS-Kabel Bi-Wire, högtalarkabel med bananpluggar
Oehlbach Bi-Tech LS-Kabel Bi-Wire, högtalarkabel med bananpluggar
Oehlbach Bi-Tech LS-Kabel Bi-Wire, högtalarkabel med bananpluggar
Oehlbach Bi-Tech LS-Kabel Bi-Wire, högtalarkabel med bananpluggar
Oehlbach Bi-Tech LS-Kabel Bi-Wire, högtalarkabel med bananpluggar

Produktinformation

Oehlbach Bi-Tech LS-Kabel Bi-Wire är en färdigterminerad högtalarkabel, uppbyggd med dedikerade ledare för bas- och diskantregistret. Här finner vi en kombination av försilvrade OFC-kopparledare på 2.5 mm² samt grövre, rena kopparledare på 4 mm², som totalt hanterar effekter upp till 350 Watt - avvägt för större system med rejält bestyckade golvhögtalare. Kabeln är kontakterad med deras egna, fjädrade Solution-bananpluggar med 24 Karats guldplätering. Twinmix är terminerad i Tyskland och kommer med en 30-årig garanti!

  • Terminerad bi-wire högtalarkabel med två kabelhalvor tvinnade runt varandra
  • Ena kabelhalvan består av två silverpläterade högrena OFC-kopparledare på 2.5 mm² - silvret med sin unika ledarförmåga hjälper till att ge lyster, närvarokänsla och upplösning till mellanregister och diskantområdet
  • Andra kabelhalvan består av två högrena OFC-kopparledare på 4 mm² - med den grövre ledararean kommer basregistret att få mer kontroll, renhet och dynamik
  • Diametern på kabeln är 11.5 mm
  • Kontakterade med firmans Solution-bananpluggar
  • 4 star quality

Ett High End-system förtjänar bra och exklusiva kablar
Oehlbach Bi-Tech 4 betingar sitt pris, men då detta är en anpassad biwire/biamp högtalarkabel, så har man två kabelhalvor tvinnade runt varandra. Den ena delen av kabeln är tänkt att kopplas till högtalarens övre register, för denna del är uppbyggd med två silverpläterade OFC-kopparledare på 2.5 mm². Silvret med sin unika ledarförmåga hjälper till att ge lyster, närvarokänsla och upplösning till mellanregister och diskantområdet. Den andra halvan i Bi-Tech 4 är uppbyggd med två OFC-kopparledare på 4 mm², och med den grövre arean kommer basregistret att få mer kontroll, renhet och dynamik. Så den totala ledararean i denna högtalarkabel är på hela 6.5 mm². Med andra ord kommer den till sin fulla rätt med golvhögtalare med lite mer fysiska mått.
Diametern på kabeln är 11.5 mm.

Den fabriksmonterade upplagan av Bi-Tech 4 är kontakterad som standard med firmans fjädrade Solution banan- eller spadpluggar. Kontakterna skruvas fast på kabeln, vilket gör att man undviker lödtenn och därmed får en bättre övergång från kabel till kontakt. Som standard sätts Oehlbach´s kabelfördelare i metall på i ändarna, vilket ger hela kabeln ett dyrare utseende.

Bi-Tech 4 är en högtalarkabel som kommer få högtalarna att blomma ut på fullt allvar.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.