Norstone Spider 1 hyllplan, bamboo Norstone | Mediamöbler | Ljudfokus.se
Spara
Norstone Spider 1 hyllplan, bamboo i gruppen Möbler & Fästen / Hifi-rack & Mediabänkar hos Ljudfokus.se (143NORSPI1HFBA)

Norstone Spider 1 hyllplan, bamboo

Erbjudandet gäller t.o.m:
3090 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 143NORSPI1HFBA
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Norstone Spider 1 hyllplan, bamboo
Norstone Spider 1 hyllplan, bamboo
Norstone Spider 1 hyllplan, bamboo
Norstone Spider 1 hyllplan, bamboo
Norstone Spider 1 hyllplan, bamboo

Produktinformation

Norstone Spider 1 är ett hyllplanet som du kan bygga ditt moduluppbyggda Spider-rack kring. Längden på planets ben gör att man får en användbar distans för elektroniken på 173 mm till underliggande plan. Spider-serien är Norstones mest effektiva vad gäller den viktiga vibrationsdämpningen, som kan ha en förödande effekt på apparaternas prestanda. Varje hyllplan är uppbyggt med ett "krysstag" i metall där hyllan är isolerad från stommen. Apparatens tyngdpunkt hamnar i mitten vilket ökar dess stabilitet. Varje hyllplan är isolerat från övriga genom dämpande specialfötter. Man kan fylla rören med dämpmaterial, som exempel Norstones egna Acoustic Metal Bead. 

  • Spider 1 - hyllplan till ditt moduluppbyggda Spider-rack
  • Snygg design med svartlackade metallben och krom-detaljer
  • Välj mellan 15 mm härdat glas eller äkta bambu-träfanér som hylla
  • Benen kan fyllas med vibrationsdämpande material
  • Mått: 652 x 233 x 602 mm  
  • Max belastning/hyllplan: 50 kg

Franska Norstone har nischat in sig på att designa extremt designorienterade lösningar för din elektronik. Med Spider tar man sikte mot högre nivåer, och vänder sig till audiofilerna som vet hur vibrationer kan degradera prestanda i apparaterna.
Det smarta med Spider-serien är att den är helt moduluppbyggd. Du köper alltså inte en färdig bänk utan du anpassar varje hyllplans höjd efter dina apparater och dess antal. Skulle du införskaffa mer elektronik i framtiden så bygger du enkelt på med fler hyllplan.

Spider Base är själva grunden till bänken. Denna bottenhyllan är tänkt att stå mot golvet med dess låga ben. Den totala höjden är 120 mm. Det medföljer skydd mot golvet. Vikten med ett hyllplan av bambu blir 8.72 kg medans ett hyllplan av härdat glas blir 15.72 kg. Planets yttre mått är 652 x 120 x 602 mm (B x H x D). Själva hyllans mått för elektroniken är 450 x 496 mm (B x D). 
Spider 1 är ett hyllplan som ger ett användbart avstånd i höjd på 165 mm till hyllplanet under. Den totala höjden med benen är 233 mm. Vikten med ett hyllplan av bambu blir 9 kg medans ett hyllplan av härdat glas blir 16 kg. Planets yttre mått är 652 x 233 x 602 mm (B x H x D). Själva hyllans mått för elektroniken är 450 x 496 mm (B x D).
Spider 2 är ett hyllplan som ger ett användbart avstånd i höjd på 195 mm till hyllplanet under. Den totala höjden med benen är 263 mm. Vikten med ett hyllplan av bambu blir 9.23 kg medans ett hyllplan av härdat glas blir 16.24 kg. Planets yttre mått är 652 x 263 x 602 mm (B x H x D). Själva hyllans mått för elektroniken är 450 x 496 mm (B x D).
Spider 3 är ett hyllplan som ger ett användbart avstånd i höjd på 295 mm till hyllplanet under. Den totala höjden med benen är 363 mm. Vikten med ett hyllplan av bambu blir 10 kg medans ett hyllplan av härdat glas blir 17 kg. Planets yttre mått är 652 x 363 x 602 mm (B x H x D). Själva hyllans mått för elektroniken är 450 x 496 mm (B x D).

Franska Norstone Design grundades 2003 och har skapat sig ett aktat namn för sina innovativa och designorienterade Hifi- och mediabänkar, där man idag har en världstäckande export. Idag är man en del av AV Industry-gruppen, där även fabrikat som Tangent Audio och Elipson ingår.

Specifikationer

Typ: Stereorack
Färg: Trä

Prisvärda paket

Norstone Spider 4 Hifi-rack, bamboo
Ett komplett Hifi-rack från ...
11998 kr

Du har nyligen tittat på

Norstone Spider 1 hyllplan, bamboo
Spider 1 är ett hyllplan som...
3090 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.