JJ Electronics ECC83S Goldplated, linjerör styckpris JJ Electronics | Övrigt | L
JJ Electronics ECC83S Goldplated linjerör, styck i gruppen Tillbehör / Elektroniktillbehör hos Ljudfokus.se (320JJECC83GOLD)

JJ Electronics ECC83S Goldplated linjerör, styck

540 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320JJECC83GOLD
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
JJ Electronics ECC83S Goldplated linjerör, styck
JJ Electronics ECC83S Goldplated linjerör, styck
JJ Electronics ECC83S Goldplated linjerör, styck

Produktinformation

JJ Electronics ECC83S Goldplated är ett nytillverkat elektronrör, som är ett klart ljudlyft mot de kinesiska standardrören som överkomligare elektronikapparater är monterade med från fabrik. Röret kallas även för 12AX7 (amerikansk benämning) eller 7025, och är ett välbalanserat linjerör med en lite färgsprakande ton (tack vare en hög gain) med en definierad bas, snyggt mellanregister och en lättflytande diskant. Röret ger mer klarhet och headroom än ett standard-12AX7 rör, då JJ´s modell har lite högre gain.
ECC83S beskrivs ofta som ett mycket bra rör i gitarr-förstärkare, men spelar givetvis ypperligt i rörbaserade produkter för hemma-hifin.

JJ Electronics - produktion med högt ställda krav
Allt material som används vid tillverkningen av JJ´s rör uppfyller de strängaste kvalitetskraven. Vid tillverkning av rör är den grundläggande förutsättningen för högsta produktionsresultat att hålla en så hög mekanisk precision som möjligt vid montering. JJ´s krav får högst avvika ± 0.02 mm.
Från start till slut är det kritiska faser att genomgå, som kemisk rengöring och härdning i ädelgas-atmosfär (väte, kväve), till testning av alla elektriska parametrar som är nyckeln till en oproblematisk drift (läckage, katodstrålning, mikrofoni, glödspänning m.m.) 
Varje månad tas stickprover från produktionen för att utföra ett test, där livslängden skall vara ca 5.000 timmar under normala förhållanden eller ca 1.000 timmar vid maximala belastningar.

Notera att det är 3 månaders garanti på röret!

Specifikationer

Typ: Elektronrör
Enhet: Styck

Prishistorik

Du har nyligen tittat på

JJ Electronics ECC83S Goldplated linjerör, styck
Ett klart ljudlyft till apparater...
540 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.