JJ Electronics ECC81, linjerör styckpris JJ Electronics | Övrigt | Ljudfokus.se
Spara
JJ Electronics ECC81 linjerör, styck i gruppen Tillbehör / Elektroniktillbehör hos Ljudfokus.se (320JJECC81)

JJ Electronics ECC81 linjerör, styck

Erbjudandet gäller t.o.m:
590 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320JJECC81
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
JJ Electronics ECC81 linjerör, styck
JJ Electronics ECC81 linjerör, styck
JJ Electronics ECC81 linjerör, styck

Produktinformation

JJ Electronics ECC81 är ett nytillverkat elektronrör, som är ett klart ljudlyft mot de kinesiska standardrören som överkomligare elektronikapparater är monterade med från fabrik. Detta linjerör kallas även för 12AT7, och uppskattas för sin rika, varma och detaljerade spelstil, men även för sin tillförlitliga drift och låga brusgolv. Det har även mycket låg mikrofoni. Det är en dubbeltriod och kan även användas i många apparater med 12AX7 (ECC83). 

JJ Electronics - produktion med högt ställda krav
Allt material som används vid tillverkningen av JJ´s rör uppfyller de strängaste kvalitetskraven. Vid tillverkning av rör är den grundläggande förutsättningen för högsta produktionsresultat att hålla en så hög mekanisk precision som möjligt vid montering. JJ´s krav får högst avvika ± 0.02 mm.
Från start till slut är det kritiska faser att genomgå, som kemisk rengöring och härdning i ädelgas-atmosfär (väte, kväve), till testning av alla elektriska parametrar som är nyckeln till en oproblematisk drift (läckage, katodstrålning, mikrofoni, glödspänning m.m.) 
Varje månad tas stickprover från produktionen för att utföra ett test, där livslängden skall vara ca 5.000 timmar under normala förhållanden eller ca 1.000 timmar vid maximala belastningar.

Notera att det är 3 månaders garanti på röret!

JJ Electronic grundades år 1993 av Jan Jurco, som övertog maskinparken från gamla Tesla-fabriken som tillverkat elektronrör sedan 1920-talet. Man går mot strömmen med sin egenutveckling och tillverkning av elektronrör i sin fabrik i Slovakien, som ger ett hörbart ljudlyft mot de Kina-tillverkade standardrören. I utbudet finns de flesta typerna av linjerör, likriktare och effektrör.

Specifikationer

Typ: Elektronrör
Enhet: Styck

Du har nyligen tittat på

JJ Electronics ECC81 linjerör, styck
Ett klart ljudlyft till apparater...
590 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.