Köp Elipson Planet M Högtalarpaket Hemmabio 5.0, mattlackad Mercury vit på Ljudfokus.se!
Elipson Planet M Högtalarpaket Hemmabio 5.0, mattlackad Mercury vit  i gruppen Paket / Högtalarpaket - Hemmabio Surroundljud hos Ljudfokus.se (303ELIPLAM5MWT)

Elipson Planet M Högtalarpaket Hemmabio 5.0, mattlackad Mercury vit

13990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 303ELIPLAM5MWT
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Elipson Planet M Högtalarpaket Hemmabio 5.0, mattlackad Mercury vit

Produktinformation

Detta är ett diskret och välljudande högtalarpaket från franska Elipson, som bygger på samma grundläggande koncept med sin läckra och sfäriska design som storebror Planet L. Ljudet och dess renhet imponerar lika mycket, om inte mer! De flesta kommer nog att välja att montera högtalarna på väggen, där fäste finns som tillval.
Ställ med fördel delningen på högtalarna runt 80 Hz så avlastar du både dem och förstärkaren från det lägsta basområdet. Det får systemets aktiva subwoofer ta hand om!

NOTAT!
Det här paketet saknar en aktiv baslåda och vänder sig därmed till dig som fritt vill kunna välja ut en sådan, alternativt för dig som redan har en bas i hemmet. Om du är ute efter en bas så finns DLS Flatsub-modeller till förfogande, som ger ett utökat basregister med samma diskreta design och med möjlig väggmontering. Alternativet för de med större rum kan vara att spana in en konventionellt kubformad baslåda i valfri storlek, som placeras på golvet.


De fem högtalarkanalerna: Elipson Planet M är lillebror till säljsuccén och den kritikerrosade Planet L, som bygger på samma grundläggande koncept med sin sfäriska design. Högtalarna är lika trendriktiga som placeringsvänliga, med sin form som ett klot. Med en påkostad uppbyggnad med bl.a högpresterande element så är faktiskt ljudet satt i fokus. Formen gör att man även minimerar inrte stående vågor, vilket är en bidragande orsak till det rena och upplösta ljudet. Här har man medvetet valt att ha ett slutet kabinett för att få rätt egenskaper ur det lilla 100 mm baselementet, som ska spela snabbt framför djupt. Du kan välja att ställa högtalaren på ett plant underlag i dess medföljande bordsring, alternativt så finns det både högtalarstativ eller vägg/takfästen att köpa som tillval.

  • Välljud och design får en ny innebörd
  • Coaxialelement med en 0.7" diskant och ett 4" baselement
  • Slutet kabinett optimerat för en omfång ner till 90 Hz - man bör addera en baslåda för ett rikare basomfång
  • Golvstativ eller vägg- och takfäste finns som tillval
  • Rosade i flertalet magasin för sitt rena och detaljerade ljud

Vill du lyfta anläggningen till sin absoluta toppnivå?
Då är det viktigt att inte glömma de ljudförbättrande tillbehören, som exempelvis dämpkuddar och kablar. I sammanhanget är detta den lilla kostnaden som gör den hörbara skillnaden. Vi highlightar detta som ett ljudligt tips, då vi är måna om att våra kunder får en maximal upplevelse av de produkter de köpt hos oss.
Tänk även på att det krävs lite inspelningstid på nya produkter, i huvudsak gällande högtalare som har en mekanisk konrörelse där upphängningen ska få "skaka loss". Vi pratar i normala fall om ca 50-100 timmar, så gillar du ljudet redan i början så kommer du att älska det senare!


Klicka på länken nedan för att läsa mer om produkten!
Elipson är en fransk tillverkare som främst förknippas för sina coola och annorlunda konstruktioner. På senare är har man breddat sitt sortiment med bl.a skivspelare. Den röda tråden är dess fina pris- och prestandaförhållande.

Specifikationer

Typ: Paket med vägghögtalare
Utförande: Utan baslåda
Färg: Vit

Rekommenderade tillbehör

Elipson Planet M väggfäste, styck
Detta är ett anpassat vä...
490 kr
Köp
Info
Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycke...
149 kr
Köp
Info
Real Cable BM150T, högtalarkabel lösmeter
Högtalarkabel på lö...
50 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Elipson Planet M Högtalarpaket Hemmabio 5.0, mattlackad Mercury vit
Detta är ett diskret och v&#...
13990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycket prisvärda banankon...
149 kr
Köp
Info
Real Cable BM150T, högtalarkabel lösmeter
Högtalarkabel på lösmeter med försilvr...
50 kr
Köp
Info

Tillbehör

Elipson Planet M väggfäste, styck
Detta är ett anpassat vä...
490 kr
Köp
Info
Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycke...
149 kr
Köp
Info
Real Cable BM150T, högtalarkabel lösmeter
Högtalarkabel på lö...
50 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.