Köp Dynavox High-End Dual Absorber Set, 4-pack på Ljudfokus.se!
Dynavox High-End Dual Absorber Set, 4-pack i gruppen Tillbehör / Vibrationsdämpning hos Ljudfokus.se (320207725)

Dynavox High-End Dual Absorber Set, 4-pack

990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320207725
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavox High-End Dual Absorber Set, 4-pack
Dynavox High-End Dual Absorber Set, 4-pack
Dynavox High-End Dual Absorber Set, 4-pack

Produktinformation

Dynavox High-End Dual Absorber Set är ett 4-pack med vibrationsdämpande fötter, som är avsedda att placeras under högtalare eller stereobänkar. Konstruktionen består av dubbla skikt av silikongummi, varav ena dämpar stödytan och samtidigt ger ett bra skydd mot golvet , och det andra skiktet är placerat runt hållaren i rostfritt stål. Allting sluts av en svart anodiserad aluminumring, som bidrar med ett läckert visuellt intryck. Fötterna hanterar en maxbelastning på 26 kg/fot.

  • Vibrationsdämpande fötter som ger ett bättre ljud
  • Ger en effektiv dämpning av vibrationer och resonanser
  • Hanterar en maxvikt på 26 kg/fot
  • Mått: 46 mm (diameter) x 20 mm (höjd)
  • Väger 50 gram/fot

Designidén bakom High-End Dual Absorber Set är att helt frikoppla anläggningen från att vibrationer fortplantar sig. Högtalarna är den stora boven bakom detta när de sätter luften i rörelse. Dess vibrationer fortplantar sig i golvet och kan fortplanta sig upp i Hifi-racket, där känsliga enheter som en skivspelare kan stå.
High-End Dual Absorber Set är därmed tänkt att fungera lika bra både för just högtalare men de kan även placeras under ett Hifi-rack. Man ställer spiksen i koppen, som är omsluten av silikongummi i dubbla skikt. Genom detta får man en effektiv dämpning av vibrationer och resonanser. 
Eller för att prata klarspråk gällande ljudet. Du upplever en tightare basåtergivning och mer upplösning överlag.

Tyska Dynavox är en del av koncernen Sintron Audio, där bl.a den erkänt duktiga elektronktillverkaren Vincent Audio finns med. Under Dynavox-namnet erbjuder man både ett brett och mer prisöverkomligt utbud av produkter. Genom en effektiv produktion i Asien i rätt kvantitet kan man hålla en prisbild som lägger sig i instegsklassen, men vars produkter är ett klart lyft mot vad stormarknaden har att erbjuda.

Specifikationer

Enhet: 4-pack

Du har nyligen tittat på

Dynavox High-End Dual Absorber Set, 4-pack
Detta är ett 4-pack med vibr...
990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.