Dynavoice Magic FX-4 EX v.3 (White Oak)
Dynavoice Magic FX-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par i gruppen Högtalare / Surroundhögtalare hos Ljudfokus.se (990FX4EXWHO)

Dynavoice Magic FX-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par

1490 kr
Artnr: 990FX4EXWHO
2 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Magic FX-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par
Dynavoice Magic FX-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par
Dynavoice Magic FX-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par
Dynavoice Magic FX-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par

Produktinformation

Dynavoice Magic FX-4 EX v3 är en platt och vinklad högtalare, som med sina nyckelhålsfästen och sin 28.8 graders vinkling på fronten är en riktigt smart lösning för att kunna sätta upp den på väggen, men ändå få ljudet vinklat in mot dig. Perfekt för de flesta av oss som har soffan placerad mot bakre väggen. Högtalaren kan likaså hängas i skarv väg/tak med en vinkling neråt för höjdobjektsbaserat ljud.

  • Vinklad vägg/takhögtalare i tredje generations Magic-serie
  • Sluten konstruktion
  • Försjunkna terminaler med påkostade, guldpläterade kontakter
  • Monteras i nyckelhålsfäste
  • 28.8 graders vinkling på fronten


Flexibel som få!
Magic FX-4 är lite av en revolution inom satellithögtalare enligt oss. Vi har valt att göra den platt och vinklad för att du lätt och snyggt ska kunna sätta upp den på väggen, men ändå få ljudet vinklat in mot dig. Perfekt för de flesta av oss som har soffan placerad mot väggen.


Sätt upp den precis som du vill!
Bak på varje högtalare sitter 4 st nyckelhålsfästen så att du kan sätta upp den precis som du vill. De fungerar även som distans mot väggen och gör att du lätt får plats med högtalarkabeln.

Så oavsett om du sätter högtalarna bakom dig,nvinklade mot lyssningsposition eller gömmer dem uppe mot taket, vinklade neråt, så behövs bara en skruv. Smidigt!

När du packar upp högtalarna så ligger Dynavoice-märket vid sidan om. Tygfronten är förberedd för att fästa märket på långsidan och kortsidan. Detta gör att du kan välja vart du ska sätta märket, beroende på hur du sätter upp högtalarna.
Version 3
När första versionen av Dynavoice Magic kom så gick den direkt upp bland våra storsäljare och efter att hifi-tidningarna testat den så var 1:a platsen given. Efter det har vi uppgraderat den i flera steg för att göra den ännu bättre. Elementen, delningsfilter och kablar har blivit bättre. I version 3 har vi enbart ändrat designen, eftersom vi inte har hittat något annat vi kan förbättra. Trots alla förbättringar, så har vi lyckats att hålla priset så pressat som möjligt. Vi vågar lova att du inte får lika mycket för pengarna någon annanstans.

Dynavoice Magic-serien
Dynavoice Magic-serien har sedan länge varit vår storsäljare tack vare ett helt unikt pris/prestanda-förhållande som ingen annan högtalare har. När de mer påkostade EX-modellerna kom, blev det ännu fler förbättringar. Numera är Magic-serien inte bara Dynavoice mest populära serie, utan har även blivit den största serien, med flest modeller i programmet. Detta gör att du kan kombinera din hemmabio precis som du vill. Möjligheterna är enorma!

Färger i version 3
Dynavoice Magic EX-serien (version 3) kommer finnas i två snygga utföranden - Black & White. Båda har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst och du kommer kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna. Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV och med diskreta platta vita surroundhögtalare? Valet är ditt, som alltid, med Dynavoice...

Ljudet
Ljudkaraktären i Magic-serien är gjord för att vara väldigt lättlyssnad, men med inriktning på Hifi-ljud. Alla högtalarna i serien har exakt samma SuperAudio-diskant för bästa klangmatchning, så oavsett vilka högtalare du väljer att kombinera, så passar de ihop och ger dig en sömlös ljudupplevelse.

Test i Hifi-tidningar
Det är inte bara våra kunder som är nöjda, utan Magic-serien har även fått toppbetyg i prisvärdhet i Hifi-tidningarna. Magic F-6 fick andra pris som årets bästa högtalare i budgetklassen av Bild&Ljud Hemma-tidningen. Den enda som lyckades slå den var storebror Dynavoice Challenger M-65...

Specifikationer Dynavoice Magic FX-4 EX:
Lådkonstruktion:
Slutet kabinett
Extra fin guldpläterad terminal
28,8 graders vinkling på fronten
Bestyckning:
1-tums Superaudio-diskant
2 x 4-tums bas/mellanregister
Impedans:
6-8 Ohm
Frekvensområde:
50-32 000 Hz (- 3 dB)
Känslighet:
90 dB
Max Effekt:
100 W
Storlek (H x B x D):
350 x 180 x 115 mm
(utan galler och spikes)
Vikt:
3,1 kg/styck
Svenska Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester. Främst kännetecknas Dynavoice med moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktioner. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning samt en aggressiv prissättning.

Snabbtestades i Hemmabiotidningen nr 6 - 2010

Dynavoice Magic FX-4 EX

- Snygg och vettig surroundhögtalare!

"Att få till vettigt surroundljud är inte alltid det lättaste. Särskilt inte om man har soffan tryckt mot bakväggen, vilket de flesta faktiskt har. Från Dynavoice kommer en lösning som ger flexibla lösningar – Magic FX-4 EX – till ett mycket attraktivt pris på en knapp tusenlapp per par. Det handlar om en surroundhögtalare med vinklad baffel som i kombination med fyra separata nyckelhålsupphängningar kan användas på många olika positioner i biorummet – till exempel på väggen bakom uppe i överkant, nedtill i underkant spelandes uppåt eller på sidorna. En skruv räcker, och nyckelhålen dubblerar även som distanser så att högtalaren kommer en halv centimeter ut från väggen och låter kablarna löpa ut åt valfritt håll. Högtalaren kommer i högblank finish, svart eller vit, och kvalitetskänslan är hyfsad. Man får dock vara försiktig då ytan är väldigt rep- och fingerkänslig. Fronttyget sitter med magneter istället för ploppar och anslutningarna för kablarna har rejäla skruvpoler som även klarar banankontakter. Ljusmässigt spelar Magic FX-4 EX aningen klent men rent och snyggt och gör inte bort sig där de sitter bak i rummet, tvärtom får vi till ett surroundljud med bra omslutning och tydliga detaljer. Karaktären känns lättsam och mångsidig, och kan säkerligen matchas med många andra fabrikat, men kanske helst mot de övriga högtalarna i Magic EX-serien som de dessutom delar diskantelement med.

Kort sagt en vettig, flexibel och prisvärd liten högtalare som gör ett utmärkt jobb som just surroundhögtalare."

Specifikationer

Typ: Vägghögtalare
Färg: Vit
Enhet: Par

Du har nyligen tittat på

Dynavoice Definition DM-6 stativhögtalare, vitt par
Med Definition lägger Dynavo...
3490 kr
Dynavoice Challenger M-105 EX v.4 Högtalarpaket 5.1 med CSB-V15, vitt
Detta är ett kraftfullt och ...
16998 kr (18968 kr)
Dynavoice Challenger C-5 XL v4 centerhögtalare, vit
Challenger-seriens stora centerh&...
1990 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.