Dynavoice Challenger Sub 8 aktiv subwoofer, vitt 2-PACK Dynavoice | Högtalare |
Spara
Dynavoice Challenger Sub 8 aktiv subwoofer, vitt 2-PACK i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (SETSUB8PKT2)

Dynavoice Challenger Sub 8 aktiv subwoofer, vitt 2-PACK

Erbjudandet gäller t.o.m:
4998 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
Artnr: SETSUB8PKT2
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Challenger Sub 8 aktiv subwoofer, vitt 2-PACK

Produktinformation

Dynavoice Challenger Sub-8 är ett perfekt komplement till dig hemmabiosystem. Den snygga designen i kombination med det kompakta formatet gör att subwoofern enkelt kan placeras där du har plats. Dynavoice Challenger Sub-8 är ett 8" baselement som är placerad i en sluten kabinett för optimal effekt och precis återgivning av de låga frekvenserna.  

 • Aktiv subwoofer med ett frontplacerat, långslagigt 8" subbas-element
 • Sluten låda med förstärkeri på 90 Watt RMS
 • Auto on/off-funktion
 • Gummifötter medföljer

Challenger-serien var den första högtalarserien i Dynavoice historia. Genom åren har både Hifi-tidningar och kunder varit rörande överens om att Dynavoice Challenger har ett närmast oslagbart ljud för pengarna-förhållande. Kraftiga och välbyggda kabinett, högpresterande element och ett detaljrikt och naturligt ljud helt unikt i sitt prissegment.

Färger 
Dynavoice Challenger-serien finns i tre stilfulla utföranden - Black, White & Oak. Samtliga har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst och du kommer kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna. Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV och med diskreta platta vita surroundhögtalare? Valet är ditt, som alltid, med Dynavoice.

Challenger-Serien är en brygga mellan storebror Definition och lillebror Magic och har genom åren fått kosmetiska och mindre tekniska förbättringar. Ljudbilden och ljudkvaliteten har dock förblivit den samma. Challenger står kvar på tronen i sitt segment, helt utan utmanare, och är där för att stanna.

Varför två basar?
Genom att använda två baslådor i rummet - vanligtvis placerade i ett varsitt fronthörn - så jämnar man ut rummets rumsnoder. Ska vi prata lite nördigt, så är frekvensresponsen aldrig helt jämn. Man kan få en förstärkning vid 65 Hz, men en dipp vid 45 Hz. Ställer man en till baslåda i motsatt hörn i rummet så blir rumsnoderna jämnare i hela basregistret. Detta ger en bättre balans i återgivningen och likaså en mer sömlös övergång till stereohögtalarna med en större känsla att basarna försvinner från ljudbilden. Dubbelt så bra - skulle man kunna säga - för skillnaden är rätt uppenbar!

NOTAT!
Dynavoice har valt att inte skicka med en subwooferkabel i kartong. Medföljande kablar håller oftast en undermålig kvalitet och dessutom kan det vara svårt att veta vilken längd som behövs. Så för att få ut maximalt ur prestandan så rekommenderas det att man köper till en subwooferkabel med mer tilltagna ledare och en bättre skärmning.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om produkten!

 • Subwoofers: 2 st. Dynavoice Challenger Sub 8 aktiv subwoofer, vit (Artnr. 990SUB8W)
 • Svenska Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester. Främst kännetecknas Dynavoice med moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktioner. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning samt en aggressiv prissättning.

  Specifikationer

  Konstruktion: Aktiv subwoofer, sluten låda
  Utförande: Dubbelt så bra , Högnivå
  Variabel delningsfrekvens: 40 - 180 Hz
  Bestyckning: 8 tum
  Förstärkareffekt: 90 Watt RMS
  Frekvensomfång: 35 - 180 Hz
  Anslutning: Högnivå in , LFE in , Stereo RCA in
  Färg: Vit
  Mått: 290 x 290 x 290 mm (B x H x D)
  Vikt: 9 kg

  Rekommenderade tillbehör

  Du har nyligen tittat på

  Dynavoice Challenger Sub 8 aktiv subwoofer, vitt 2-PACK
  2-pack av Dynavoice förtr...
  4998 kr

  Produkter relaterad till din historik

  Sonic Design SD-fötter 4-pack, 4-12 kg för subwoofer & centerhögtalare
  Svenska Sonic Designs dämpkuddar minskar vibrationer ...
  148 kr
  Köp
  Info

  Tillbehör

  Snabba leveranser

  Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
  (gäller ej leverans med pall)

  Vi har nöjda kunder

  Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

  Vi kan det vi säljer

  Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

  Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

  OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.