Köp DLS RC3C mellanregister 3-tum, par påLjudfokus.se!
DLS RC3C mellanregister 3-tum, par i gruppen Bygg själv / Högtalarelement hos Ljudfokus.se (610RC3C)

DLS RC3C mellanregister 3-tum, par

1498 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 610RC3C
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
DLS RC3C mellanregister 3-tum, par
DLS RC3C mellanregister 3-tum, par

Produktinformation

DLS RC3C är ett högpresterande mellanregisterelement som vänder sig till den seriösa hemmabyggaren, som exempelvis skall bygga en 3-vägs golvhögtalare eller en kompakt 2-vägs stativmodell. Att det svenska bolaget är otroligt duktiga på området känner de flesta till, och under hösten 2023 har man släppt det här elementet som fångar musikens nyanser med en hänförande och naturtrogen detaljrikedom. Detta beror dels på den specialbehandlade träfiberkonen, som är mycket lätt och därmed ger ett transientsnabbt och luftigt ljud. Alla högtalarens beståndsdelar är noggrant utvalda och optimerade för att ge en fantastisk ljudupplevelse.

 

  • Högpresterande 3" mellanregister med en 1" talspole i koppar och neodymium-magnet
  • Behandlad träfiberkon bidrar till en naturtrogen återgivning
  • Korg tillverkad i resonansdödande aluminium
  • Effekttålighet: 50 Watt RMS, 100 Watt max
  • Impedans på 4 Ohm
  • Känslighet (1W/1M): 85.4 dB
  • Frekvensomfång: 100 - 12.000 Hz
  • Spider av Nomex
  • Snyggt galler med hexagonmönster medföljer
  • Säljes i par!


Ljudbyggarens bästa vän
Svenska DLS har skapat sig ett aktat namn på marknaden, och då främst för sitt välljud. Deras högtalarutbud vänder sig både för hemmet och för bilvärlden. Det här mellanregisterelementet vänder sig till båda områdena, och det finns egentligen inget som säger att ett element endast skulle passa ett område. I grund och botten är det konstruktionen som sätter nivån på hur musiken återges, och här imponerar RC3C stort.
Det här elementet är en utmärkt lösning för dig som önskar bygga en seriös 3-vägs golvhögtalare eller mindre 2-vägs system, alternativt förbättra ljudkvaliteten jämfört med de befintliga 2-vägs systemen som finns i Reference-sortimentet idag (inriktat mot bil).

Högtalarens medföljande galler, med sitt distinkta hexagonmönster, är både enkel att installera samtidigt som det tillför en modern och elegant touch som snyggt smälter samman med bilens interiör.

Fångar nyanserna i ljudet
RC3C stoltserar med en noggrant planerad konstruktion som utnyttjar material som Nomex för spidern och NBR-gummi för upphängningen. Tillsammans skapar dessa komponenterna ett  högtalarelement som är redo att prestera på topp. Kopparkortslutningsringen i koppar arbetar i harmoni med högkvalitativa komponenter och minimerar distorsion, vilket resulterar i ett klart ljud som tar andan ur dig.

DLS Svenska AB grundades år 1980 av tre hängivna killar som ett ingenjörsföretag vars innovativa uppfinning var tillverkningen av en "state-of-the-art" polisradio. Detta ledde till att man senare utvecklade förstklassiga ljudprodukter för bil och på tidigt 2000-tal entrade man marknaden för hemprodukterna. Flatbox-serien blev en succé, som östs med lovord över sig från recensenter för sitt enastående ljud och höga WAF.

Specifikationer

Typ: Mellanregister/baselement

Prishistorik

Rekommenderade tillbehör

Real Cable BM150T, högtalarkabel lösmeter
Högtalarkabel på lö...
50 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

DLS RC3C mellanregister 3-tum, par
Detta är ett högprester...
1498 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Real Cable BM150T, högtalarkabel lösmeter
Högtalarkabel på lösmeter med försilvr...
50 kr
Köp
Info

Tillbehör

Real Cable BM150T, högtalarkabel lösmeter
Högtalarkabel på lö...
50 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.