Köp DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattsvart på Ljudfokus.se!
Spara
DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattsvart i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (610HFS444017SB)

DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattsvart

Erbjudandet gäller t.o.m:
4490 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 610HFS444017SB
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattsvart
DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattsvart
DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattsvart
DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattsvart
DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattsvart

Produktinformation

DLS Flatsub Midi är en platt aktiv 8" subwoofer för väggmontage eller placering under soffan. Med sina raka linjer och diskret mattlackade vita finish blir den här basen ett perfekt designkomplement till firmans egna Flatbox-modeller, som tillsammans skapar ett modernt och stilfullt system - både till musik eller film. Elementet och steget sitter på "baksidan" vilket ger en väldigt stilfull design och en nedåtriktad basport ger en extra knuff till basregistret. Det medföljer 90 graders vinklade RCA-adaptrar, vilket underlättar att dra subwooferkabeln om basen skall monteras på väggen.

  • 8" aktiv subwoofer för väggmontage eller placering under soffan
  • Sträcker sig ner till imponerande 25 Hz
  • Inbyggt digitalt förstärkari på 150 Watt
  • RCA in och ut gör att man kan sammanlänka fler basar tillsammans

Flatsub har fått tillökning. Svenska DLS har överösts med lovord från recensenter med sina Flatbox-högtalare. Minstingen av aktiva subbasar - Flatsub Midi - följer spåret med idén att hänga högtalarna på väggen, där de tar minimalt med plats, låter som riktig Hifi och smälter in perfekt i inredningen.
Oftast har man ljusare väggar i hemmen idag. Därav tillverkas Flatsub Midi som standard i mattvit finish för att på bästa sätt smälta in, men subbasen finns även i pianolackad svart (tillägg) för den som önskar att som exempel bryta av en ljus vägg och ge inredningen mer kontrast.

Flatsub Midi är främst konstruerad för att hängas på väggen, men den kan lika gärna placeras på golvet, exempelvis under en soffa. Det 8" stora baselementet sitter "osynligt" på baksidan vänd mot väggen så framsidan är helt slät.
Tillsammans med DLS´s egna Flatbox-modeller skapar de tillsammans en perfekt symmetri i design, men givetvis passar Flatsub Midi lika bra till alla övriga fabrikats högtalarmodeller.

Goda kopplingsmöjligheter
Med hjälp av variabel volymjustering, variabelt lågpassfilter och en variabel faskontroll matchar Flatsub Midi många olika typer av lyssningsrum och högtalaruppställningar.
På baksidan finner vi en RCA stereoingång, där man kan koppla in sin bioförstärkare, försteg, aktiva högtalare eller dylikt. Om din givare har en subwoofer-utgång så använd gärna en y-kabel. Om man ansluter en kabel på båda RCA-ingångarna så förstärks signalen med +6 dB! 
Det finns även en RCA stereoutgång, så att man kan koppla vidare ljudet till nästa baslåda eller ett par aktiva monitorer.

Det inbyggda, digitala förstärkeriet är på hela 150 Watt.

"DLS presenterar ett mycket nyktert ljud där fokus ligger på helheten. Ingenting tillåts sticka ut samtidigt som högtalarna spelar engagerat och underhållande. Detaljeringsgraden är hög, från den förvånansvärt djupa basåtergivningen genom rösthanteringen och upp i diskanten.
+ Nykter och korrekt återgivning. Lätta att möblera diskret
- Mer kvalitet än kvantitet, i synnerhet basen
= Det bästa allroundvalet som kombinerar kvalitet och diskret design
Hemmabio med stämpeln ´Bästa köpet´
DLS Svenska AB grundades år 1980 av tre hängivna killar som ett ingenjörsföretag vars innovativa uppfinning var tillverkningen av en "state-of-the-art" polisradio. Detta ledde till att man senare utvecklade förstklassiga ljudprodukter för bil och på tidigt 2000-tal entrade man marknaden för hemprodukterna. Flatbox-serien blev en succé, som östs med lovord över sig från recensenter för sitt enastående ljud och höga WAF.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv baslåda med basport
Utförande: Väggmonteringsbar
Variabel delningsfrekvens: 40 - 200 Hz
Bestyckning: 8 tum
Förstärkareffekt: 150 Watt
Frekvensomfång: 25 - 200 Hz
Anslutning: 1 x stereo in/ut , LFE
Färg: Svart
Mått: 400 x 445 x 172 mm (B x H x D)
Vikt: 9.8 kg

Rekommenderade tillbehör

Supra Sublink-RCA subwooferkabel, vit
Supra Sublink är en grymt pr...
fr. 310 kr

Du har nyligen tittat på

DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattsvart
Detta är en platt aktiv 8" s...
4490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Supra Sublink-RCA subwooferkabel 2 meter, vit
Supra Sublink är en grymt prisvärd subwooferkabe...
310 kr
Köp
Info

Tillbehör

Supra Sublink-RCA subwooferkabel, vit
Supra Sublink är en grymt pr...
fr. 310 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.