Köp Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement - Ljudfokus
Spara
Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement i gruppen Byggsats / Högtalarelement hos Ljudfokus.se (860UMII1822)

Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement

Erbjudandet gäller t.o.m:
5998 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 860UMII1822
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Beräknad åter i lager
2024-07-26
Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement
Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement
Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement
Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement
Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement
Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement
Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement
Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement

Produktinformation

Dayton Audio UMII18-22 är ett galet välljudande och kraftfullt baselement vars tighta och rena återgivning lämpar sig lika bra för stereoanläggningen som för hemmabiokällaren eller i bilen. Med den nya II-upplagan har man sett över vissa parametrar för att ytterligare lyfta prestanda till en högre nivå. Ultimax-serien har genom åren satt Dayton på världskartan, som vänder sig till den riktigt seriösa hemmabyggaren som önskar bygga en baslåda som kan flytta extremt mycket luft. Med dubbla 2 Ohms talspolar så kan man få en slutimpedans på 1 Ohm parallellt eller 4 Ohm i serie, beroende på hur slutsteget är belastningsbart.

 • Kraftfullt 18" baselement med dubbla, 4-lagers 3" talspolar på 2 Ohm vardera
 • Seriekoppling ger en impedans på 4 Ohm, parellellkoppling ger en impedans på 1 Ohm 
 • Styv, lättviktig kon av vävd kolfiber ger en snabb och exakt respons
 • Dubbla spindlar ger en linjär rörelse för minimal distorsion
 • Ventilerat polstycke och magnet
 • Omfattande ventilation säkerställer effektiv värmeavledning samt minimal kompression
 • Kortslutningshylsa i aluminium ger en linjär induktans för minskad distorsion
 • Xmax: 28 mm
 • Hanterar 1.200 Watt RMS
 • Rekommenderad volym, sluten låda: INFO KOMMER INOM KORT!
 • Rekommenderad volym, portad låda: INFO KOMMER INOM KORT!


Ultimax II – överlägsen basprestanda för audiofiler och hemmabioentusiaster

Upplev en ny dimension av kraftfullt basljud med den nya generationen av amerikanska Dayton Audio´s Ultimax II-serie. Precis som tidigare består serien av fem extremt väldesignade och kraftfulla baselement, i storlekar från kompakta 8" till maffiga 18". Elementen är designade för att leverera oöverträffad basprestanda kombinerat med en enastående ljudkvalitet. Dessa premiumbasar är den ultimata lösningen för dig som söker kraft, precision och djup i ditt ljudsystem, oavsett om vi talar om bruk för stereo eller hemmabio. 

Ultimax-basarna är byggda med de bästa materialen för att säkerställa långvarig hållbarhet och exceptionell prestanda. Med den nya generationen har man lyft barriären ytterligare. Med de nya elementen har Daytons ingenjörer förbättrat slaglängden, minskat distorsionen, ökat effekttåligheten samt uppnått en bättre effektivitet. Allt detta borgar för en renare och kraftfullare basåtergivning än dess föregångaren. I rätt lådbygge och med ett kapabelt slutsteg så kan man få en grymt tight och fantastiskt kontrollerad karaktär. Fördjupa dig i en bultande bas som kommer att skaka om din tillvaro.

Enastående ljudkvalitet
Varje Ultimax-bas är utrustad med en avancerad motorstruktur och dubbla ferritmagneter som ger hög effektivitet och extremt låg förvrängning. Med en kraftig gjuten aluminiumkorg som förhindrar resonans och håller vikten låg, kombinerad med en långslagig design som ger maximal linjär rörelse, levererar dessa basar djup och kraftfull bas utan distorsion. Det upphängda spindelsystemet håller talspolen perfekt centrerad, vilket möjliggör ren och exakt basåtergivning även vid höga ljudnivåer. Du kommer att känna varje explosion, varje musiknot, och varje vibration som om du vore i händelsernas centrum.

Med sin robusta design och enkla installation är Ultimax-basarna perfekta för både nybörjare och erfarna DIY-byggare. De är optimerade för både slutna och portade lådor, vilket ger dig flexibilitet att anpassa ditt ljudsystem efter dina specifika behov och preferenser.

Idealisk för både Hifi och hemmabiosystem
Oavsett om du bygger ett avancerat hemmabiosystem eller vill förbättra din musikanläggning, erbjuder Dayton Audio Ultimax UM-subwoofers en oöverträffad ljudupplevelse. Deras förmåga att leverera djup, ren och kraftfull bas gör dem till ett oumbärligt tillskott till varje audiofils setup.

Innovation , prisvärdhet och kvalitet är ledorden för amerikanska Dayton Audios produkter, där man specialiserat sig inom området högtalarelement och tillbehör på komponentnivå. Man har även ett imponerande utbud på kompakta elektronikprodukter och multiroomlösningar. Utvecklingen och tillverkningen sker i USA för att kunna erbjuda högsta nivå av både prestanda och kvalitet.

Specifikationer

Typ: Baselement
Effekttålighet: RMS: 1.200 Watt
Impedans: 2x2 Ohm
Vikt: 17.25 kg
Enhet: Styck

Rekommenderade tillbehör

GAS MAX-SC4.0 förtennad högtalarkabel svart, lösmeter
Detta är en högtalarkab...
39 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Dayton Audio UMII18-22 Högtalarelement Baselement
Detta är ett grymt väll...
5998 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

GAS MAX-SC4.0 förtennad högtalarkabel svart, lösmeter
Detta är en högtalarkabel med tennpläterade...
39 kr
Köp
Info

Tillbehör

GAS MAX-SC4.0 förtennad högtalarkabel svart, lösmeter
Detta är en högtalarkab...
39 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.