Köp Dayton Audio DSS2-Black Chrome spikes i metall, 4-pack på Ljudfokus.se!
Spara
Dayton Audio DSS2-Black Chrome spikes i metall, 4-pack i gruppen Tillbehör / Vibrationsdämpning hos Ljudfokus.se (860DSS2BC)

Dayton Audio DSS2-Black Chrome spikes i metall, 4-pack

Erbjudandet gäller t.o.m:
178 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 860DSS2BC
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Beräknad åter i lager
2024-08-16
Dayton Audio DSS2-Black Chrome spikes i metall, 4-pack
Dayton Audio DSS2-Black Chrome spikes i metall, 4-pack

Produktinformation

Dayton Audio DSS2 är ett 4-pack med vibrationsdämpande spikes, med 6 mm gängor som kan direktgängas eller så kan man borra hål och då använda de medföljande receptorerna. De är tillverkade i solid, precisionsbearbetad mässing med en tilltalande pläterad ytfinish. Syftet är att ge högtalarna mer klarhet och en förbättrad stereobild, samt ett stramare basregister. Detta märks särskilt tydligt med subwoofers eller större golvhögtalare, där man har en mer markant konrörelse i baselementen som i sin tur skapar tydligare resonanser i kabinettet. Dessa spikes funkar även även lika bra till att ha som grund mot golvet för stereomöbler. Man kan justera höjdledet ifall man har ett ojämnt underlag. Paketet innehåller fyra konspikar, fyra spikesunderlägg (som skyddar golvet från repor), fyra taggtrådsinsatser samt fyra möbeltassar.

  • 4-pack med spikes som minimerar vibrationer och resonanser
  • Tillverkade i mässing med en attraktiv ytfinish
  • Kan justeras i höjdled
  • M6-gänga
Innovation , prisvärdhet och kvalitet är ledorden för amerikanska Dayton Audios produkter, där man specialiserat sig inom området högtalarelement och tillbehör på komponentnivå. Man har även ett imponerande utbud på kompakta elektronikprodukter och multiroomlösningar. Utvecklingen och tillverkningen sker i USA för att kunna erbjuda högsta nivå av både prestanda och kvalitet.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Dayton Audio DSS2-Black Chrome spikes i metall, 4-pack
Detta är ett 4-pack med vibr...
178 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.