Köp Dayton Audio DS315-PR högtalarelement passiv radiator på Ljudfokus.se!
Dayton Audio DS315-PR högtalarelement passiv radiator i gruppen Byggsats / Högtalarelement hos Ljudfokus.se (860SD315PR)

Dayton Audio DS315-PR högtalarelement passiv radiator

898 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 860SD315PR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dayton Audio DS315-PR högtalarelement passiv radiator
Dayton Audio DS315-PR högtalarelement passiv radiator
Dayton Audio DS315-PR högtalarelement passiv radiator
Dayton Audio DS315-PR högtalarelement passiv radiator

Produktinformation

Dayton Audio DS315-PR är en passiv radiator på 12" - något som man även brukar kalla för en slavbas eller slavkon - som bidrar till att ge ditt basbygge en ren och tight återgivning, och som även kan agera som ett utbyteselement till andra konstruktioner. En passiv radiator saknar en magnet och dess syfte är att ersätta basröret i en basreflex-konstruktion, och att uppnå en renare och mer diskret basåtergivning med minimalt av blåsljud. Dess inbyggda massskiva ger en bra utgångspunkt att få till optimal prestanda för de flesta konstruktioner. Om man vill så kan olika typer av vikter läggas till via en gänga. Att lägga till massa till den passiva radiatorn kommer att minska Fs-värdet och öka Qms.

  • Passiv radiator på 12"
  • Kosmetisk och mekaniskt designad att matcha Shielded DVC-serien av subelement
  • Polybestruken papperskon och ram/korg tillverkad i stål
  • Gummiupphängning tillåter en Xmax på 13 mm
  • Resonansfrekvens: 16.8 Hz
  • Yttre diameter: 314 mm
  • Monteringshål, baffel: 272 mm
  • Monteringsdjup: 89 mm
  • Säljes styckvis!

Uppnå den renaste basåtergivningen med en passiv radiator
En slavbasdesign fungerar väldigt likt en basreflex-konstruktion, där båda principerna kräver en noggrann avstämning för att uppnå optimal prestanda. Istället för att ändra rörlängden i en basport så lägger man till, eller tar bort, massa/vikt hos en slavbas. Mer massa ger en lägre avstämning medans mindre massa ger en högre avstämning.
En generell regel är att den den passiva radiatorn (eller radiatorerna) bör kunna flytta dubbelt så mycket luft som det aktiva baselementet (eller baselementen). Som exempel, om ett baselement har en X-max på 10 mm, så krävs dubbla passiva radiatorer med samma X-max värde. Om man avser att bygga en låda med en singel passiv radiator, så är det förekommande att den så kallade slavbasen är större än det aktiva baselementet.
Innovation , prisvärdhet och kvalitet är ledorden för amerikanska Dayton Audios produkter, där man specialiserat sig inom området högtalarelement och tillbehör på komponentnivå. Man har även ett imponerande utbud på kompakta elektronikprodukter och multiroomlösningar. Utvecklingen och tillverkningen sker i USA för att kunna erbjuda högsta nivå av både prestanda och kvalitet.

Specifikationer

Typ: Passiv radiator

Du har nyligen tittat på

Dayton Audio DS315-PR högtalarelement passiv radiator
Detta är en passiv radiator ...
898 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.