Köp Dayton Audio 800-LPF-8 Linkwitz-Riley delningsfilter lågpass 800 Hz, 8 Ohm på Ljudfokus.se!
Spara
Dayton Audio 800-LPF-8 Linkwitz-Riley delningsfilter lågpass 800 Hz, 8 Ohm i gruppen Byggsats / Delningsfilter hos Ljudfokus.se (860800LPF8)

Dayton Audio 800-LPF-8 Linkwitz-Riley delningsfilter lågpass 800 Hz, 8 Ohm

Erbjudandet gäller t.o.m:
398 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 860800LPF8
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dayton Audio 800-LPF-8 Linkwitz-Riley delningsfilter lågpass 800 Hz, 8 Ohm

Produktinformation

Dayton Audio 800-LPF-8 är ett Linkwitz-Riley delningsfilter för lågpass. "800" indikerar att brytpunkten är vid 800 Hz medans "LPF" står för LowPass-Filter. Siffran "8" indikerar att filtret är anpassat för högtalarelement på 8 Ohm. Filtret arbetar med en branthet på 12 dB/oktav. Man kan med fördel kombinera det här filtret med ett 2 kHz högpassfilter (HPF) för att enkelt skapa ett 2:a ordningens Linkwitz-Riley-filter av hög kvalitét, vilket ger en helt jämn övergång över delningsfrekvensen. I detta fall kopplas filtren helt enkelt in parallellt. Vid behov kan man även skifta eller överlappa filterfrekvenserna för att minimera toppar och dalar i responsen för att bygga ett filter som akustiskt summeras platt över delningsfrekvensen.

  • Linkwitz-Riley-delningsfilter
  • Lågpassfilter (LPF)
  • Delningsfrekvens vid 800 Hz med en branthet på 12 dB/oktav (andra ordningen)
  • Kan kombineras med andra filter för att enkelt skapa 2- eller 3-vägsfilter
  • Hanterar hela 250 Watt
  • Anpassat för element på 8 Ohm
  • Mått: 105 x 65 mm
  • Säljs styckvis!
Innovation , prisvärdhet och kvalitet är ledorden för amerikanska Dayton Audios produkter, där man specialiserat sig inom området högtalarelement och tillbehör på komponentnivå. Man har även ett imponerande utbud på kompakta elektronikprodukter och multiroomlösningar. Utvecklingen och tillverkningen sker i USA för att kunna erbjuda högsta nivå av både prestanda och kvalitet.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.