Köp Custom Design RS-304 högtalarstativ 61 cm, svart par på Ljudfokus.se!
Custom Design RS-304 högtalarstativ 61 cm, svart par i gruppen Möbler & Fästen / Högtalarstativ hos Ljudfokus.se (320RS304B)

Custom Design RS-304 högtalarstativ 61 cm, svart par

6990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320RS304B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Custom Design RS-304 högtalarstativ 61 cm, svart par

Produktinformation

Custom Design RS-304 är ett av marknadens allra fetaste högtalarstativ som är tillverkade i metall, med en mattsvart ytbehandling. Samtliga modeller i 300-serien har pelare som är 3" i grovlek, det är antalet som skiljer mellan modellerna. Pelaren kan fyllas med sand alternativt med deras specialmaterial Inert Filler, för ökad stabilitet och resonansdämpning. Höjden är 61 cm, vilket gör att högtalarens element kommer i rätt höjd när du sitter i soffan.

  • Högtalarstativ i mattsvart metall med fyra pelare
  • Zinkpläterade spikes med M8-gänga medföljer (dock ej spikesunderlägg)
  • Levereras som standard med Custom Design´s egenutvecklade akustiska topplatta
  • Topplattans mått är 190 x 210 mm
  • Bottenplattans mått är 220 x 260 mm
  • Topp och bottenplatta i 4 mm tjockt stål
  • 61 cm höga

RS-304 är toppmodellen i 300-serien och har använts i Monitor Audio´s utvecklingsrum. Custom Design tillverkar även stativ till många andra fabrikat i England. Till skillnad från serierna under så är 300-modellerna uppbyggda med ERW-BS-EN10305-3 3" pelare, en grundkonstruktion som man sedan förstärker med de dyrare modellerna.

Med RS-304 har man lagt alla kort på bordet för att skapa ett högtalarstativ som inte "finns i vägen" för ljudet. Varje stativ har hela 4 stycken 3" pelare och väger au naturelle 24 kg paret. Redan riktigt robusta vid start, men fyller man pelarna med blästersand eller deras egna Inert Filler-material så väger de runt 50 kg! Skulle du knacka med fingret på en pelare så är det helt stumt och det finns inte en antydan till efterklang.

Här får man också deras "Acoustic Top Plate" - en patenterad konstruktion av två stålplattor som är sammanfogade med en unik polymer där vibrationer äts upp och avleds som värme.

Tillval
"Inert Filler" - Custom Design´s mycket inerta material med hög densitet som fylls i stativen. Den symmetriska formen ger hög packningstäthet och bidrar till att ge ytterst få resonanser och ökad stabilitet. Dammar inte.

Specifikationer

Typ: Högtalarstativ
Färg: Svart
Vikt: 24 kg
Enhet: Par

Du har nyligen tittat på

Custom Design RS-304 högtalarstativ 61 cm, svart par
Ett par svarta högtalarstati...
6990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.