Custom Design RS-303 högtalarstativ 61 cm, svart par på Ljudfokus.se!
Custom Design RS-303 högtalarstativ 61 cm, svart par i gruppen Möbler & Fästen / Högtalarstativ hos Ljudfokus.se (320RS303B)

Custom Design RS-303 högtalarstativ 61 cm, svart par

4990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320RS303B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Custom Design RS-303 högtalarstativ 61 cm, svart par

Produktinformation

Custom Design RS-303 är ett par högtalarstativ i metall, med en mattsvart ytbehandling. Samtliga modeller i 300-serien har pelare som är 3" i grovlek, det är antalet som skiljer mellan modellerna. Pelaren kan fyllas med sand alternativt med deras specialmaterial Inert Filler, för ökad stabilitet och resonansdämpning. Höjden är 61 cm, vilket gör att högtalarens element kommer i rätt höjd när du sitter i soffan.

  • Högtalarstativ i mattsvart metall med tre pelare
  • Zinkpläterade spikes med M8-gänga medföljer (dock ej spikesunderlägg)
  • Topplattans mått är 170x190 mm
  • Bottenplattans mått är 220 x 260 mm
  • Topp och bottenplatta i 4 mm tjockt stål
  • 61 cm höga

RS-303 ingår i den mer påkostade och gedigna 300-serien. Custom Design tillverkar även stativ till många andra fabrikat i England. Till skillnad från serierna under så är 300-modellerna uppbyggda med ERW-BS-EN10305-3 3" pelare, en grundkonstruktion som man sedan förstärker med de dyrare modellerna.

Tillval
"Inert Filler" - Custom Design´s mycket inerta material med hög densitet som fylls i stativen. Den symmetriska formen ger hög packningstäthet och bidrar till att ge ytterst få resonanser och ökad stabilitet. Dammar inte.

Specifikationer

Typ: Högtalarstativ
Enhet: Par

Du har nyligen tittat på

Custom Design RS-303 högtalarstativ 61 cm, svart par
Ett par svarta högtalarstati...
4990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.