Köp Custom Design Inert Filler, 8-PACK på Ljudfokus.se!
Spara
Custom Design Inert Filler, 8-PACK i gruppen Möbler & Fästen / Tillbehör Rack & Stativ hos Ljudfokus.se (SETINERTFILLER8)

Paketdeal

Custom Design Inert Filler, 8-PACK

Erbjudandet gäller t.o.m:
695 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
Artnr: SETINERTFILLER8
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Custom Design Inert Filler, 8-PACK

Produktinformation

Detta är ett 8-pack med Custom Designs´s ljudförbättrande dämpmaterial - perfekt för högtalarstativ eller Hifi-rack.


Custom Design Inert Filler är en påse med ljudförbättrande och icke-magnetiskt dämpmaterial, bestående av finkornig svart materia, med mångkantiga former på 1-2 mms storlek. Det ger en mycket tät packning och därmed en hög dämpningsegenskap, då man förhindrar förekomsten av hålrum (luftfickor). Genom att fylla ett högtalarstativs eller Hifi-racks rör så blir detta både stabilare och mer dött, i syfte att motverka resonanser och vibrationer. Testa att knacka på ett tomt rör och du får en efterklang - det som vissar kallar för "kyrk-klocke-effekten". Fyller du samma rör så kommer det att bli helt stumt. Ju mer som röret/rören fylls, desto bättre dämpas resonanserna i basområdet.

 • Vibrations- och resonansdämpande finkornig materia
 • En påse fyller drygt en halv liter
 • En påse väger drygt 1.7 kilo


NOTAT!
Custom Design rekommenderar minst 1 påsar per rör för ett högtalarstativ vars höjd är 60 cm. Till ett par RS-200 behövs det minst 2 påsar, men till ett par RS-204 (med fyra rör/per sida) behövs det minst 8 påsar. Om man vill ha en högre dämpning och fylla rören hela vägen upp så behövs det dubbla.
En påse fyller drygt 0.5 liter. Om man är osäker på antalet påsar - även för andra fabrikat - så kan man försöka att "mäta" med exempelvis en mjölkförpackning.
 • Antal: 8 st. Custom Design Inert Filler, 1 påse (Artnr. 320INERTFILLER)
 • Specifikationer

  Du har nyligen tittat på

  Custom Design Inert Filler, 8-PACK
  Detta är ett 8-pack med Cust...
  695 kr

  Produkter relaterad till din historik

  Snabba leveranser

  Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
  (gäller ej leverans med pall)

  Vi har nöjda kunder

  Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

  Vi kan det vi säljer

  Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

  Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

  OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.