Köp Aune X7S 2021 Edition hörlursförstärkare, svart på Ljudfokus.se!
Spara
Aune X7S 2021 Edition hörlursförstärkare, svart i gruppen Förstärkare / Hörlursförstärkare & DAP-spelare hos Ljudfokus.se (142X7S)

Aune X7S 2021 Edition hörlursförstärkare, svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
2990 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 142X7S
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Aune X7S 2021 Edition hörlursförstärkare, svart
Aune X7S 2021 Edition hörlursförstärkare, svart
Aune X7S 2021 Edition hörlursförstärkare, svart
Aune X7S 2021 Edition hörlursförstärkare, svart
Aune X7S 2021 Edition hörlursförstärkare, svart
Aune X7S 2021 Edition hörlursförstärkare, svart

Produktinformation

Aune X7S är en fullbalanserad hörlursförstärkare i kompaktare format med en minimalistisk och industriell design, som imponerar med sitt detaljerade och lite varma ljud. Ställ enheten tillsammans med deras designmatchade DAC och du har en fantastiskt välljudande kombo, ifall du avser att kunna lyssna på digitala signalkällor som en dator. Då X7S är helt analog i sina kretslösningar så är den beroende på vilken kvalitet den matas med på ingången. Bättre kvalitet på källan och du kommer att kunna njuta i större grad i dina hörlurar. På frontpanelen finner vi både ett 6.3mm uttag samt XLR. Enheten kan även nyttjas som ett försteg via sina RCA-utgångar på baksidan, ifall man vill ansluta den till ett par aktiva studiomonitorer.

  • Helt analog hörlursförstärkare i kompaktare format
  • Utrustad med 8 stycken effekttransistorer, indelade i 4 grupper, för en äkta balanserad konstruktion
  • Utmärker sig med en fyllig och lite varmare klang med en stor ljudbild
  • Tre olika gain-lägen för optimal anpassning efter specifik hörlursmodell
  • Hanterar hörlurar med bravur som har en impedans på 300 Ohm

Aune fortsätter utforska gränsen för vad som är möjligt i prisklassen och med hörlursförstärkaren X7S bevisar man ännu en gång som stora och breda expertis. "2021 Edition" indikerar att modellen nu är inne i sin tredje generation, med vidareutvecklade kretslösningar som lyfter musikåtergivningen till en högre nivå. Bakom modellen står samma ingenjör som tagit fram deras idag mer klassiska modeller Panda och B1. 

Här talar vi om en renodlad klass-A konstruktion som överträffar förväntingarna i prisklassen. Man har totalt åtta stycken effekttransistorer som är indelade i fyra grupper för att skapa en äkta balanserad kretsdesign. Varje utgångstransistor matas med 38 mA statisk ström, vilket i sin klass A-koppling ger ett fullskaligt, nyanserat och dynamiskt ljud. 


X7S är kraftfull och driver de flesta hörlurarna på marknaden. Genom selekterade komponenter får man på pappret lika fina värden som i hur enheten presenterar musiken. X7S mäter riktigt fint och har en avvikelse på endast +/-0.3 dB från 20 Hz till 80 kHz, mycket låga distorsionvärden samt ett övertygand fint signal/brusförhållande på >117 dB. Detta är faktorer som bidrar till det man brukar beskriva som en svart bakgrund, där alla de små viktiga detaljerna inte går förlorade.

X7s har på frontpanelen ett 6.3mm uttag som passar till alla hörlurarna. Om din hörlur har en 3.5mm plugg på sin kabel så medföljer det en adapterpluggar till 6.3mm. Men om du har möjligheten att ansluta dina hörlurar via frontpanelens XLR-uttag så skall du göra det. Ljudet lyfter en bit tack vare de fullbalanserade kretslösningarna. Vi talar om en helt diskret uppbyggnad med selekterade komponenter, som - likt Aunes alla andra produkter - är kalibrerade för en naturlig återgivning med hjälp av timtals av lyssning tillsammans med marknadens ledande hörlurar. Med tre olika Gain-lägen  har X7S inga problem med att driva så gott som alla hörlurar på marknaden.

Specifikationer

Förstärkareffekt: Tele 6.35mm: 1.000 mWatt (32 Ohm), 250 mWatt (300 Ohm) , XLR: 1.700 mWatt (32 Ohm), 1.000 mWatt (300 Ohm)
Frekvensomfång: ±0.3 dB: 20 - 80.000 Hz
Ingångar: 1 x stereo RCA
Utgångar: 1 x stereo RCA (variabel) , 1 x Tele 6.3 (hörlurar) , 1 x XLR (hörlurar)
Signal/brus förhållande: >117 dB (300 Ohm)
Distorsion: XLR@1 kHz, 300 Ohm: <0.00018 %
Färg: Svart
Medföljande tillbehör: 6.35mm adapter , Nätdel
Mått: 145 x 45 x 171 mm (B x H x D)
Vikt: 2 kg

Rekommenderade tillbehör

Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel
Detta är en förstklassi...
fr. 647 kr

Du har nyligen tittat på

Aune X7S 2021 Edition hörlursförstärkare, svart
Detta är en fullbalanserad h...
2990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel, 0.5 meter
Detta är en förstklassig och prisvärd signa...
647 kr
Köp
Info

Tillbehör

Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel
Detta är en förstklassi...
fr. 647 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.