Köp Atlas Hyper Achromatic 1.5 Z, terminerad högtalarkabel stereopar på Ljudfokus.se!
25
Atlas Hyper Achromatic 1.5 Z, terminerad högtalarkabel stereopar i gruppen Kablar & kontakter / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (HYACSZ15)

Atlas Hyper Achromatic 1.5 Z, terminerad högtalarkabel stereopar

Du sparar 450 kr
Längd: 
Antal: 
Artnr: HYACSZ15
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Atlas Hyper Achromatic 1.5 Z, terminerad högtalarkabel stereopar
Atlas Hyper Achromatic 1.5 Z, terminerad högtalarkabel stereopar
Atlas Hyper Achromatic 1.5 Z, terminerad högtalarkabel stereopar
Atlas Hyper Achromatic 1.5 Z, terminerad högtalarkabel stereopar
Atlas Hyper Achromatic 1.5 Z, terminerad högtalarkabel stereopar

Produktinformation

Atlas Hyper Achromatic 1.5 Z är en färdigterminerad och mycket prisvärd högtalarkabel, som säljes i stereopar och är tillverkad i Atlas-fabriken. Jämfört med lillebror Equator så är ledararean aningens mindre på OFC-kopparledarna, men den stora skillnaden - och som gör Hyper smått unik i klassen - är isoleringsmaterialet: PTFE (Teflon). Det innebär att kabeln har en sällsynt förmåga att överföra signalen från punkt A till B utan signalförlust. Nytt är deras Achromatic Z bananplugg, som är tillverkad i beryllium koppar och har en låg massa, är självrengörande samt helt lödfri, då de kallsvetsas. Genom detta tar man bort den sista barriären då man får en bättre övergång från kabel till kontakt. Inte ens silverlod ger en lika bra övergång!

  • Färdigterminerad högtalarkabel från Atlas-fabriken som säljes i stereopar
  • OFC-kopparledare med en area på 1.5 mm²
  • Kontakterad med egenutvecklade Z-pluggar med bananstift
  • PTFE (Teflon)-isolering har knappt någon dielektrisk absorption alls
  • Kapacitans: 74.44 pF/m
  • Induktans: 0.5062 µH/m
  • Resistans: 0.0133 Ω/m
  • Diameter: 6.4 mm
  • Kan specialbeställas i spadutförande (leveranstid uppskattningsvis ca 4-6 veckor)

Atlas Cables
Atlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.
Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar OEM-tillverkas av Atlas.

Ny och het - Achromatic-pluggen
Den mest spännande och intressanta nyheten med den här kabeln är att Atlas introducerar sin nya plugg döpt till Achromatic. Det är en vidareutveckling från tidigare pluggar. Den nya generationen finnes på merpart av deras kablar. 
Achromatic är en icke-magnetisk kontakt med låg massa och som kallsvetsas, vilket gör att metallerna (kabel och kontakt) med kalibrerad precision pressas ihop för att skapa en gemensam enhet, som är helt lufttät. Jämfört med lödning (även om man använder silverlod) så får man en mycket bättre övergång av signalen från kontakt -> kabel -> kontakt och utan att ta skada på kabelns dielektrikum
Achromatic-pluggen har även en speciell konstruktion där retursignalens ledning ger en mer konstant impedans samt även minimerar RFI (radiofrekventa störningar).

Du kan läsa mer om Atlas teknologier i vårt blogginlägg

Skottska Atlas Cables har snabbt skapat sig ett respekterat namn för sina prisvärda och innovativa kablar med tillbehör, helt egenutvecklade i fabriken i Kilmarnock.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan nuvarande prissänkning: 1348 kr

Prishistorik

Du har nyligen tittat på

Atlas Hyper Achromatic 1.5 Z, terminerad högtalarkabel stereopar
Detta är en färdigtermi...
fr. 1348 kr (fr. 1798 kr)

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.