Atlas Equator Optical digital ljudkabel Atlas Cables | Kablar & kontakter | Ljud
Spara 89 kr
Atlas Equator Optical digital ljudkabel i gruppen Kampanj / Fyndhörnan hos Ljudfokus.se (EQOP)

Lagerrensning

Atlas Equator Optical digital ljudkabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
448 kr
448 kr
 
Antal: 
Artnr: EQOP
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Atlas Equator Optical digital ljudkabel

Produktinformation

Atlas Equator Optical är storebror till Element av optiska kablar, som för över en digital ljudsignal via ljus. För att få en väldigt exakt överföring utan läsfel (kallas jitter) så är ledaren uppbyggd av PMMA (PolyMetylMetAkrylat), vilket är en glasartad konstharts som ger en mycket exakt ljusreflektion till ett överkomligt tillverkningspris, och som ger ett hörbart lyft mot marknadens enklaste modeller. Ledaren är sedan klädd i en högeffektiv fluorpolymer. Skillnaden ligger i att kärnan och dimensionen är större i den här modellen, vilket är viktigt vid längre sträckor för en exakt överföring. Därav görs den här modellen enbart i större längder, medans lillebror enbart görs i kortare längder. De gjutna metallpluggarna bidrar med en mer exakt övergång från ledaren till kontakt, i syfte att motverka jitter. Trots sitt överkomliga pris är detta ett givet lyft mot marknadens konkurrenter som kommer ge ett mer detaljerat ljud!

  • Optisk kabel med en större kärna för en mer exakt överföring vid större längder
  • Ledare uppbyggd av PMMA (PolyMetylMetAkrylat)
  • Gjutna metallkontakter minimerar läsfel
  • Snyggt utförande med en silvervit strumpa

Atlas Cables
Atlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.
På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.
Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.

Skottska Atlas Cables har snabbt skapat sig ett respekterat namn för sina prisvärda och innovativa kablar med tillbehör, helt egenutvecklade i fabriken i Kilmarnock.

Specifikationer

Typ: Lagerrensning

Du har nyligen tittat på

Atlas Equator Optical digital ljudkabel
Storebror till Element Optical, f...
359 kr
448 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.