Köp Vincent KHV-200 rörbestyckad hörlursförstärkare, svart på Ljudfokus.se!
Vincent KHV-200 rörbestyckad hörlursförstärkare, svart i gruppen Förstärkare / Hörlursförstärkare & DAP-spelare hos Ljudfokus.se (320KHV200B)

Vincent KHV-200 rörbestyckad hörlursförstärkare, svart

10990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320KHV200B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Vincent KHV-200 rörbestyckad hörlursförstärkare, svart
Vincent KHV-200 rörbestyckad hörlursförstärkare, svart
Vincent KHV-200 rörbestyckad hörlursförstärkare, svart
Vincent KHV-200 rörbestyckad hörlursförstärkare, svart

Produktinformation

Vincent Audio KHV-200 är en förstklassig hörlursförstärkare med rör i signalvägen, som bidrar till dess utsökta ljudkvalitet. Likt flera andra av deras genomtänkta TubeLine-modeller så har den erkänt duktige ingenjören Frank Blöhbaum fått fullt ansvar att designa produkten. Designmässigt gifter enheten sig perfekt med SV-200 och CD-200, med en bredd på kompakta 21 cm. Med selekterade komponenter och en generös strömförsörjning lyfter musiken till nya nivåer. Vi kan nästan förstå hur Neil Armstrong kände när han lyfte till månen!

  • Välljudande och genomtänkt hörlursförstärkare med rörbestyckning
  • Hanterar impedanser upp till 600 Ohm
  • Designad av Frank Blöhbaum
  • Två olika gain-lägen
  • 4-pin XLR eller Tele 6.3mm-anslutningar av hörlurarna

Den "glödande" heta KHV-200 ingår i Vincent´s TubeLine-serie, vars produkter är mycket lyckade i sin konstruktion och erbjuder något alldeles extra för pengarna.
Vincent - med ingenjören Frank Blöhbaum i spetsen - har utökat serien med en hörlursförstärkare i yppersta klass. Tillsammans med de kompakta och designmatchade enheterna SV-200 och CD-200 kan de skapa ett stereosystem som verkligen berör.

Men du kanske mer uppskattar stunderna i soffan där du kan lägga dig ner och bara koppla av med musiken i dina öron, och låta omvärlden tillfälligt försvinna?! KHV-200 är en fantastiskt bra produkt och som en fristående hörlursförstärkare har den en sällan skådad - eller hörd - förmåga att ta fram musikens alla nyanser. Självklart tillsammans med ett par hörlurar i motsvarande kvalitet.  

KHV-200 har dubbla RCA-stereoingångar för signalkällorna, samt både en Pre Out (volymregleringsbar) och en Rec Out (fast signal). Det gör att du kan enheten exempelvis mellan din CD-spelare och försteg, alternativt att ha KHV-200 som just ett kvalitativt försteg till dina aktiva montiorer, eller dylikt. 

I uppbyggnaden finner vi selekterade komponenter och en stabil strömförsörjning. Mycket av den fina ljudkvaliteten kan vi tacka elektronrören för. Här finner vi en dubbeltriod (ECC82) samt dubbla E180F/6SCH9P.

KHV-200 hanterar både lättare som svårare hörlurar, allt från 16 till 60 Ohm. En lägre impedans innebär att det är lättare för strömmen att rinna på med mindre krav på spänningen. Men för hörlurar med en högre impedans är det motsatt där hörlursförstärkaren måste kunna leverera en relativt hög spänning och därmed en lägre ström. Det är därför som en hörlur med hög impedans ger en väldigt svag musiksignal tillsammans med en mobiltelefon eller surfplatta. Kort sammanfattat så kommer musiken att flöda med tillräcklig kraft och volym, oavsett vilka hörlurar du kopplar in.
KHV-200 har på detta även två olika lägen för att ställa gainen, både på hörlursuttagen men även på dess lågnivå-utgång.

"The KHV-200 not only enriches the market by becoming an interesting alternative; moreover, the Vincent also emerges with its head held high from battles against opponents who were much more expensive at times. Magnificent!"
Stereo, Tyskland
Vincent grundades år 1995 som en del i den tyska koncernen Sintron. Filosofin är att göra High End mer överkomligt och deras konstruktioner är extremt genomarbetade och generösa, där man gärna integrerar rör i kretsarna. Utvecklingen sker i Tyskland medans produktionen sker i Asien - en mix som borgar för att prisvärdheten och både ljud- och byggkvaliteten blir helt enastående.

Specifikationer

Utförande: Rörbestyckning
Ingångar: 2 x stereo RCA
Ingångsimpedans: 33 kOhm
Utgångar: 1 x 4-polig XLR (hörlursuttag, baksida) , 1 x 6.3mm (hörlursuttag) , 1 x stereo pre out , 1 x stereo Rec Out
Signal/brus förhållande: >95 dB
Distorsion: <0,01 % (1 kHz, 0.1 Watt, 32 Ohm)
Färg: Svart
Mått: 210 x 85 x 277 mm (B x H x D)
Vikt: 3.6 kg

Rekommenderade tillbehör

Beyerdynamic DT-1990-PRO 250 Ohm, öppna hörlurar
Beyers första öppna ref...
5464 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Vincent KHV-200 rörbestyckad hörlursförstärkare, svart
Vincent Audio KHV-200 är en ...
10990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Beyerdynamic DT-1990-PRO 250 Ohm, öppna hörlurar
Beyers första öppna referenshör för pr...
5464 kr
Köp
Info

Tillbehör

Beyerdynamic DT-1990-PRO 250 Ohm, öppna hörlurar
Beyers första öppna ref...
5464 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.