Vincent High End Speaker Cable, single-wire stereo Vincent | Kablar & kontakter
Vincent High End Speaker Cable, single-wire stereo i gruppen Kablar & kontakter / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (320205205V)

Vincent High End Speaker Cable, single-wire stereo

 
Antal: 
Artnr: 320205205V
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Vincent High End Speaker Cable, single-wire stereo
Vincent High End Speaker Cable, single-wire stereo
Vincent High End Speaker Cable, single-wire stereo
Vincent High End Speaker Cable, single-wire stereo
Vincent High End Speaker Cable, single-wire stereo

Produktinformation

Vincent High End Speaker Cable Single-Wire är en fabriksterminerad högtalarkabel för stereobruk. Lika välljudande som den är snygg att titta på i sitt Snake-skin utförande. Uppbygganden består av grova OFC-kopparledare med olika kardeldimensioner, samt bl.a med en bomullsdämpning mellan ledarna som skall motverka mikrofoni. Det medföljer både spad- och bananpluggar som kan bytas ut.

  • Fabriksterminerad högtalarkabel för stereobruk
  • Single-wire utförande (2 kontakter i i vardera ände)
  • Utbytbara spad- och bananpluggar
  • Levereras i en snygg väska
  • 13 mm i diameter

CableLine - Speaker
En högtalarkabel ska kunna förmedla det förstärkaren lämnar ifrån sig, både med att kunna hantera den delikata signalen, men också förstärkningen med all dess dynamik och kraft.
Genom en riktigt hög konstruktionsfilosofi bakom denna kabel så kan Vincent´s svar på High End-högtalarkabel ge anläggningen det rätta lyftet. Det är ingen magik, bara ren audioteknik.
Den här högtalarkabel levereras med tre olika kontaktmodeller med guldplätering: en spadtyp och två olika banantyper.

En speciell kardeluppbyggnad
Olika frekvensområden beter sig på olika sätt vid en signalöverföring, och detta kan man inverka på genom att nyttja olika typer av kardeldimensioner, samt hur kabeln geometri är uppbyggd. I Vincent´s High End Speaker Cable finner vi rena OFC-kopparledare - uppbyggd med nätverk av 6x40 kardeler på 0.1 mm samt 6x0.19 mm med Litz-kardeler. Detta säger Vincent att det ger ett gott förhållande på kapacitansen och de mekaniska egenskaperna.
Genom att tvinna ledarna kan man även inverka positivt på kabelns induktans, och dett är främst den bidragande faktorn till dess fina transientåtergivning och dynamik. Ledarna är lindade med bomull mellan sig, som dels håller ledarna på rätt avstånd mellan varandra för bästa mekaniska koppling, samt så har bomullen bra dämpningsegenskaper.

• Kabelresistans: 3.5 Ohm/km
• Impedans: 73.3 Ohm
• Induktans: 0.27 uH/m
• Kapacitans: 50.1 pF/m
Vincent grundades år 1995 som en del i den tyska koncernen Sintron. Filosofin är att göra High End mer överkomligt och deras konstruktioner är extremt genomarbetade och generösa, där man gärna integrerar rör i kretsarna. Utvecklingen sker i Tyskland medans produktionen sker i Asien - en mix som borgar för att prisvärdheten och både ljud- och byggkvaliteten blir helt enastående.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Prishistorik

Du har nyligen tittat på

Vincent High End Speaker Cable, single-wire stereo
Detta är en fabriksterminera...
fr. 4290 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.