Supra XL Annorum, högtalarkabel lösmeter SUPRA Cables | Kablar & kontakter | Lju
Spara
Supra XL Annorum, högtalarkabel lösmeter i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (215XLANNORUM)

Supra XL Annorum, högtalarkabel lösmeter

Erbjudandet gäller t.o.m:
350 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215XLANNORUM
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra XL Annorum, högtalarkabel lösmeter

Produktinformation

Supra XL Annorum är en högtalarkabel på lösmeter, som utvecklades i samarbete med en erkänd svensk högtalartillverkare, där ingen signal skulle gå förlorad som intern kablage i dess mer exotiska konstruktioner. Med hög ren 5N-koppar, deras Star Quad-konfiguration och PP-isolering har man tagit fram en högtalarkabel med High End-smak.

  • Tillgänglig som Star Quad (korskopplad) för maximal störimmunitet och lägsta induktans
  • 5N syrefri koppartråd, spunnen i kort stigning minimerar strömförträngning och bromsar inte höga diskanttoner, så kallad roll-off
  • PP-isolator för minimal signalpåverkan och högsta kemiska stabilitet
  • Utvecklad i gemensamt projekt med känd svensk högtalarkonstruktör och används som internkablage
  • Yttermått: 10 Ø
  • Tillverkad i Ljungskile, Sverige!
  • Angivet pris är per lösmeter!

Supra är särskilt stolta över att kabeln, med finaste materialval i ledare och isolering, är utvecklad i samarbete med en svensk högtalarkonstruktör, känd för bl.a märket QLN. Starten på samarbetet var att utveckla det interna kablaget mellan högtalarnas element och delningsfilter. Under utvecklingsarbetet stod vikten av ledarnas kvalitet så klart att Supra beslöt att också utveckla en högtalarkabel, för den "traditionella" kopplingen mellan förstärkarens utgång och högtalarnas terminal.

Uppbyggnaden av XL Annorum består av fyra stycken 1.6 mm² spunna ledare, förlagda i en fyrkant i förhållande till varandra. Varje ledare består av 12 blankdragna 5N syrefria kopparledare, spunna runt en plastkärna med kort stigning. Detta ger goda induktansvärden samt sänker strömförträngningen (läs skin-effekten) effektivt.
Ytterligare konstruktionsfördelar är isoleringen av PP-plast, som är mycket tät och kemiskt stabil, vilket hjälper till att minimera den för ljudet så ödesdigra korrosionen av ledarmaterialet. XL Annorum blir därmed en trogen partner många år framåt, vilket ska förväntas av en jubileumskabel från Supra!

Specifikationen och prestandan placerar XL Annorum som ett naturligt steg mellan Supra´s flaggskepp Sword och den förra nykomlingen Quadrax.

"Vad händer då när XL Annorum kommer in på scenen, mittemellan dessa båda? (Quadrax och Sword). Ja, det korta svaret är att nykomlingen är betydligt mycket bättre än Quadrax och ligger sålunda också väldigt mycket närmare Sword i prestanda... Här finns nämligen en otvungen musikalitet men också ett lugn och en kontroll som lyser med sin frånvaro hos den billigare Quadrax-kabeln. Det märks över alla register men framförallt i basen, som stramas upp något alldeles otroligt jämförelsevis och ligger väldigt nära Sword. Quadrax har självklart inte blivit sämre sen sist, men med nya XL Annorum får man alla kvaliteter från den billigare kabeln, men så oändligt mycket mer därtill"
Hifi&Musik

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Lösmeter

Rekommenderade tillbehör

Dynavox BN207709, Rhodium-pläterade spadkontakter 2-pack
Dynavox BN207709 är ett par ...
275 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Supra XL Annorum, högtalarkabel lösmeter
En finsmakar-högtalarkabel m...
350 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Dynavox BN207709, Rhodium-pläterade spadkontakter 2-pack
Dynavox BN207709 är ett par förstklassiga spadko...
275 kr
Köp
Info

Tillbehör

Dynavox BN207709, Rhodium-pläterade spadkontakter 2-pack
Dynavox BN207709 är ett par ...
275 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.