Köp Supra Sword-ISL RCA ljudkabel på Ljudfokus.se!
Spara
Supra Sword-ISL RCA ljudkabel i gruppen Kablar / Analoga ljudkablar hos Ljudfokus.se (215SWORDISL)

Supra Sword-ISL RCA ljudkabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 215SWORDISL
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Sword-ISL RCA ljudkabel
Supra Sword-ISL RCA ljudkabel
Supra Sword-ISL RCA ljudkabel
Supra Sword-ISL RCA ljudkabel
Supra Sword-ISL RCA ljudkabel
Supra Sword-ISL RCA ljudkabel
Supra Sword-ISL RCA ljudkabel

Produktinformation

Supra Sword ISL är en svensktillverkad signalkabel, utvecklad av Jonny Svärd i Värmland, och vars koncept - byggd kring det unika koncept med bifilärt lindade litz-ledare - tillverkas av Jenving. Konstruktionen ger den här signalkabeln en karaktär som är oerhört transparent och neutral. Detta tack vare att alla frekvenser överförs helt i tid. Kabeln är jämförbar mot betydligt dyrare alternativ!
 
  • Signalkabel utvecklad av Jonny Svärd
  • Uppbyggd med bifilärt lindade litz-ledare
  • Kraftigt kritikerrosad för sitt unika pris/prestandaförhållande
  • Tillverkad i Ljungskile
  • Kan specialbeställas i valfri längd (kontakta oss)

Hur beskriver man bäst Supra´s flaggskepp Sword? Hur pratar man väl om – ingenting? Det är närmast omöjligt utan att man upprepar en massa superlativ, samma som alla andra också talar om. Skillnaden är att vi upplever oss ha lyckats med uppgiften, en kabel som är just – ingenting – den enda sanna beskrivningen av transparens.

Hur skulle Supra kunna upprepa succén med deras Sword-högtalarkabel i en lågnivåkabel? Kan det finnas fördelar med låginduktiv bifilär Litz-konstruktion också på lågnivåsignaler med närmast ingen ström? Svaret blev ja!
Bland annat hjälper konstruktionen till att ha så lågt störningsupptag att den tillsammans med Supra´s effektivaste folieskärm närmast totalt upphör att vara en antenn. Ut från den becksvarta bakgrunden står varenda liten mikrodynamik.

Supra upptäckte vidare att den fasförskjutande reaktansen närmast upphörde, kvar finns endast en mycket låg, faslinjär resistans som låter alla klanger vara precis som avsågs vid inspelning, mixning och mastering. Slutligen stod det klart att den närmast utsläckta kapacitansen, har skapat ett riktigt hastighetsmonster, vilket låter alla klangers högfrekventa övertoner - jo, till och med bastrummans klang är full av övertoner - och när dom når fram i fas med varandra, utspelar sig känslan av att ”sitta med i orkesterdiket” – att vara på plats, live! Det finns inget "tak" eller avrullning i höga frekvenser, så alla detaljer i de finaste digitala formaten förvanskas inte.
Så släng på en så kallad One-Take live-upptagning, blunda och njut av att vara på plats. Mycket nöje!

Ett ord om kabelns uppbyggnad
Figuren nedan visar schematiskt konstruktionen. Varje ledare innehåller tolv individuellt lackisolerade kardeler i två lager. Innersta lagrets sex kardeler spunna åt ett håll i brant stigning för att bli exakt lika länga som det yttre lagrets sex kardeler som spunnits åt andra hållet. Lagren är åtskilda med en PE-isolering, inre lagret spunnet runt en glasfiberkärna för mekanisk stabilitet. Ytterst, separat skärmade med vår fina folieskärm, som inte låter störningar fläcka signalen. Resultatet är en blixtsnabb, faskorrekt kabel som låter signalen passera utan att påverkas åt något håll."Best Interconnect over 100£”
Hifi Choice Awards 2007

"Det kan lätt bli lite konstigt när man ska försöka berätta hur en kabel låter. En bra kabel ska helst inte lägga till eller ta bort någonting från de övriga komponenternas ljud. En del kablar maskerar eventuella problem. Men det gäller definitivt inte Supra Sword. Om du är ute efter maximal transparens kan detta vara mitt i prick. Den håller jämna steg med åtskilligt dyrare konkurrenter och blir knappast den svagaste länken i kedjan förrän anläggningens totalkostnad överstiger 100.000 kronor, och kanske mer än så!"
Bild & Ljud Hemma november 2006

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Stereokablar RCA

Du har nyligen tittat på

Supra Sword-ISL RCA ljudkabel
Detta är en svensktillverkad...
fr. 3990 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.