Supra Sword Combicon, terminerad högtalarkabel, centerhögtalare SUPRA Cables | K
Spara
Supra Sword Combicon, terminerad högtalarkabel, centerhögtalare i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (215SWORDCOMBC)

Supra Sword Combicon, terminerad högtalarkabel, centerhögtalare

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 215SWORDCOMBC
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Sword Combicon, terminerad högtalarkabel, centerhögtalare
Supra Sword Combicon, terminerad högtalarkabel, centerhögtalare
Supra Sword Combicon, terminerad högtalarkabel, centerhögtalare
Supra Sword Combicon, terminerad högtalarkabel, centerhögtalare

Produktinformation

Supra Sword Combicon Center är en svensktillverkad högtalarkabel, och en absolut referens i prisklassen, som blivit topptestad i många magasin! Faktum är att priset borde vara högre. Konstruktionen bygger kring något så exotiskt som bifilärlindade Litz-ledare och är patenterad av Jonny Svärd, medans kabeln är tillverkad av Jenving Technology AB i Ljungskile, Sverige!

  • Högtalarkabel i den finare skolan
  • Helt fasstabil konstruktion
  • Både spad- och banankroppar medföljer
  • Tillverkad i Ljungskile!

Supra Sword högtalarkabel - ett fynd!
Som Supra själva uttrycker det, så vill de bara med största blygsamhet säga att detta är en av de bästa högtalarkablagen, oavsett tillverkare och pris. Total transparens, slitna ord i HiFi-kretsar, men det stämmer väl in på denna patenterade High End-produkt.

Bifilärlindade Litz-ledare
Hemligheten är konstruktionen med bifilärlindade Litz-ledare. Kabelns uppbyggnad består av 24 separat isolerade kardeler per ledare (två stycken per kabel), där 12 lindas i spiral medurs och återstående 12 moturs. Genom denna geniala orientering jobbar ledarparen i vad som kallas ”magnet-nollan”, d.v.s de motlindade kardelerna släcker ut varandras egna induktans (magnetverkan). En ytterligare fördel är att skin-effekten minimeras, d.v.s strömmens (signalens) benägenhet att vid höga frekvenser vilja gå närmare kardelernas yta samt inte minst, den separata förläggningen av varje ledare helt stoppar de spontana strömhopp mellan kardelerna i ledarna som ger tidsförskjutande effekter.

Hur låter den?
Sword överför de mest komplexa transienter utan deformation. Kabelns konstruktion gör att signalfördröjningen är densamma för alla frekvenser, vilket ger en ren 3-dimensionell närvaro, ett säkert tecken på högsta naturtrogenhet. En cymbal låter som en cymbal ska, en flygels anslag likaså och den överlägsna timingen bidrar till en ljudscen i tre dimensioner som i en korrekt uppställd HiFi-anläggning är oerhört naturtrogen originalet på skivan som spelas. Något som är normalt hos kvalitetsinspelad musik som inte komprimeras på samma sätt som pop/hit-musiken gjord för radio/strömning är att varje instrument och röst fraserar (betonar) olika partier i musiken. De små skillnader som ligger i fraseringen hörs sällan i enkel utrustning kopplade med medskickade kablar av undermålig klass. 

Sword säljs enbart terminerad, varför?
På grund av den speciella konstruktionen är kontakteringen kritisk (med andra ord inget man gör själv!). Termineringen är gjord med kraftig kontaktpressning, syretätt så materialen förenas till det som närmast påminner om svetsning. Levereras i mahognylåda. Terminering är både gaffel och banan Supra CombiCon-kontakt. Båda banan och gaffel ingår så att du inte begränsas i framtida uppgraderingar av elektronik eller högtalare. Vidare erbjuder vi Sword med fasta gafflar i 24K guldpläterad solid koppar.
Sword levereras i en mahognylåda.

NOTAT!
Detta är en styck kabel som är avsedd för att koppla en centerhögtalare!

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.