Supra Rondo 4x2.5 CombiCon Bi-Wire Center, 2 meter SUPRA Cables | Kablar & konta
Supra Rondo 4x2.5 CombiCon Bi-Wire Center, 2 meter i gruppen Kablar & kontakter / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (215RO25COMBW1X2)

Supra Rondo 4x2.5 CombiCon Bi-Wire Center, 2 meter

860 kr / 774 kr
Du sparar 86 kr
Artnr: 215RO25COMBW1X2
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Rondo 4x2.5 CombiCon Bi-Wire Center, 2 meter

Produktinformation

Supra Rondo 4x2.5 CombiCon Bi-Wire är färdigterminerad högtalarkabel - i den här upplagan avsedd för en centerhögtalare - som monteras av Supra´s tekniken med deras CombiCon Crimp-kontakter. Kabeln är uppbyggd med fyra tvinnade OFC-kopparledare på 2.5 mm². Både 24 Karats guldpläterade BFA-banankontakter och spadpluggar medföljer vid köp.

  • Terminerad högtalarkabel för bi-wire och för en centerhögtalare
  • Tvinnade ledare i en rund konstruktion
  • Fyra OFC-kopparledare på 2.5 mm² vardera
  • Tillverkad i Ljungskile
  • Längd: 2 meter

Rondo - rund, tvinnad
Ett erkänt sätt att ”släcka ut” interferens i en kabel är att tvinna ledarna. Bieffekten är en ganska oflexibel och kortlivad kabel. Rondo är producerad med specialanpassade maskiner som eliminerar detta, där tvinning av paren med kort stigning minimerar det magnetiska fältet och gör kabeln låginduktiv. Metoden är mer komplex än konventionella metoder och ger positivt resultat på dess induktans samt att vi undgår den vridspänning i respektive ledare som oftast är förknippad med liknande kabelkonstruktioner. Detta medför en bättre tålighet mot böjutmattning

Tennplätering - ett Supra-koncept för renare ljud
Tenn har högre resistans än koppar och skyddar också kopparn från korrosion. Det minskar då strömhoppen från tråd till tråd över illaljudande oxiderade ytor och mer av signalen passerar i den rena kopparn inne i trådarna. Tennlagret minimerar även skineffekten genom att trådarna fungerar som semi-Litz.

Jonstabil isolering
Det spelar ingen roll hur ren koppar som används i tillverkningen av tråden, d.v.s. hur högt OFC-talet än är, så är den inom kort långt ifrån OFC på ytan. Detta beror delvis på syret i luften, men också på att isoleringen avger joner till kopparn, särskilt då ström går genom ledaren. Ett sätt att minska t.ex. en PVC-isolerings påverkan är att öka stabilitetskomponenten i PVC´n och minska avgivningen av klorjoner. Något som Supra har gjort.

Star Quad
Star Quad åstadkoms genom att föra samman de två motstående ledarparen av motsatt polaritet. Med denna metod reduceras kabelns induktans ytterligare (0.25 mH i Rondo 4x2.5 respektive 0.35 mH i Rondo 4x4.0), vilket påverkar dess transientsvar, dynamik och transparens ytterligare. 
Ledarna i kopplas i linje (läs som ett kors), med plus-ledarna (röd & blå) vertikalt och minus-ledarna (svart & vit) horisontellt. 

Diameter på ledarna: 4 x 2.5 mm²
Yttermått på kabeln: 9.7 mm diameter

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Rekommenderade tillbehör

Magnat Signature Center 93, svart
Den klangmatchade centerhögt...
5990 kr (7990 kr)

Du har nyligen tittat på

Supra Rondo 4x2.5 CombiCon Bi-Wire Center, 2 meter
Färdigterminerad högtal...
774 kr (860 kr)

Produkter relaterad till din historik

Magnat Signature Center 93, svart
Den klangmatchade centerhögtalaren  i Signature ...
5990 kr (ord. 7990 kr)

Tillbehör

Magnat Signature Center 93, svart
Den klangmatchade centerhögt...
5990 kr (7990 kr)

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.