Supra MD02 MK3 SP, grendosa med NIF-filter & överspänningsskydd SUPRA Cables | T
Spara
Supra MD02 MK3 SP, grendosa med NIF-filter & överspänningsskydd i gruppen Tillbehör / Strömprodukter - Strömfilter hos Ljudfokus.se (215MD02MKIIISP)

Supra MD02 MK3 SP, grendosa med NIF-filter & överspänningsskydd

Erbjudandet gäller t.o.m:
1320 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215MD02MKIIISP
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra MD02 MK3 SP, grendosa med NIF-filter & överspänningsskydd
Supra MD02 MK3 SP, grendosa med NIF-filter & överspänningsskydd
Supra MD02 MK3 SP, grendosa med NIF-filter & överspänningsskydd

Produktinformation

Supra Supra MD02 MK3 SP är en skärmad grendosa i aluminium med 2 uttag, som numer är nu inne i sin tredje generation med en hel del tydliga förbättringar. Alla kontaktdelar, själva filtret samt åskskyddet har uppgraderats. Alla delar tillverkas i Tyskland och Sverige. Monteringen sker i Supra´s fabrik i Ljungskile!

 • Skärmad grendosa med milt transientfilter (NIF)
 • Radiofrekvenser dämpas med upp till hela 40 dB!
 • Internkablage av 2.5 mm2 syrefria kopparledare
 • 2 skyddsjordade uttag - ett ofiltrerat och ett filtrerat
 • Stöder hela 2.300 Watt kontinuerlig effekt!
 • Skyddar både dig och din utrustning från skadligt störbrus och växelfält
 • Går att väggmontera

LoRad skärmade grendosor i aluminium
Supra´s LoRad grendosor är helt skärmade från elektriskt störfält genom sitt aluminium-chassi. Genom att chassit är ledande, leder det störningarna vidare till jord. För att grendosans skärmande egenskaper skall fungera, måste den vara ansluten med en jordad elkabel i ett jordat vägguttag. För fullständig skärmeffekt bör grendosan kombineras med Supra´s LoRad skärmade strömkablage. Ställer Du ännu högre krav kan Du prova andra fabrikats ännu mer påkostade nätkablar för ännu bättre slutresultat!
Avskärmning och överspänningsskydd kräver anslutning till jordat uttag.


Supra NIF transientfilter
MD-modellerna är utrustade med NIF (Non-Intrusive Filtering), ett specialdesignat transientfilter av mildare typ, som bromsar ledningsbundna störningar, utan att påverka förstärkarens transientegenskaper. Filtret är utprovat av Ben Duncan Research i England.

3-vägs åsk/överspänningsskydd
SP står för Surge Protection. SP-modellerna är försedda med Supra´s överspänningsskydd, som skyddar alla 3 vägarna: fas till jord, nolla till jord, samt fas till nolla. De flesta enklare skydd omfattar enbart fas till nolla, och skyddar inte mot fältspänningar vid nära åsknedslag. Åskfält refererar alltid till jord.

 • Störningsfri mot omgivning, lågt upptag av yttre störning
 • NIF filter för dynamikbevarande transientfilter
 • Två stycken Schuko EU-uttag
 • 100% skärmat aluminiumchassi
 • Keramisk smältsäkring på 10 ampere, trög

Uppdaterat Supra NIF-transientfilter
Samtliga mkIII-modeller är utrustade med NIF (Non-Intrusive Filtering), ett specialdesignat transientfilter (av mildare typ) som bromsar ledningsbundna störningar, utan att påverka förstärkarens transientegenskaper. Trots dess milda filtrering, tycker vissa att Supra´s filter påverkar förstärkarens dynamik. För att Supra skal kunna göra sina grendosor mer flexibla och passa alla kunder så de har tagit bort filtret på 1-2 utgångar. Eftersom Supra monterar blocken in-house så kan de även specialanpassa blocken efter kundens önskemål, t.ex. filter på alla, hälften eller på inga utgångar alls. Filterkonfiguration medföljer i varje förpackning.

NOTAT! Standard NIF-konfiguration enligt nedan
MD02 MK3 SP: uttag 1 har överspänningsskydd men inget NIF-filter (rekommenderat till förstärkare); uttag 2 har överspänningsskydd och NIF-filter.
Önskas annan konfiguration så ring oss eller skicka ett mail till oss om detta, så specialbeställes denna med beräknad leveranstid på ca 6-9 dagar (då Supra monterar grendosan efter order).

Mått (LxBxH): 53 x 89 x 167 mm
Vikt: 0.6 kg

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Blixten lurad av LoRad

Det kom ett brev till Jenving / SUPRA Cables (när andra generationens MD-grendosa var aktuell).

"Hej Tommy & Co på SUPRA Cables! För ett tag sedan så hade jag ett åsknedslag hos mig. Jag bor i villa och åskan slog troligen ned i marken ca 10m från huset....."

Vill du veta hur det gick? Svaret hittar du i länken.

http://www.jenving.se/pdf/Lurad_av_LoRad_web.pdf

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Supra MD02 MK3 SP, grendosa med NIF-filter & överspänningsskydd
Grendosa med med avskärmat c...
1320 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.