Köp Supra MBS ljudkabel för mikrofon antracitgrå, lösmeter på Ljudfokus.se!
Spara
Supra MBS ljudkabel för mikrofon antracitgrå, lösmeter i gruppen Installation / Installationskablar hos Ljudfokus.se (215MBSFLEXB150GR)

Supra MBS ljudkabel för mikrofon antracitgrå, lösmeter

Erbjudandet gäller t.o.m:
33 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215MBSFLEXB150GR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra MBS ljudkabel för mikrofon antracitgrå, lösmeter
Supra MBS ljudkabel för mikrofon antracitgrå, lösmeter

Produktinformation

Supra MBS är en lågnivåkabel som är avsedd för mikrofoner och instrument, och som är baserad kring deras halvledande nylonskärm. Kabeln är tillverkad i ett supermjukt material, vilket gör den extremt följsam. Supra gjorde ett böjutmattningstest av MBS. Den militära teststandarden kräver 30.000 böjningscykler utan påverkan på kabeln. Efter 90.000 cykler utan påverkan så avbröt Supra sitt test. Skärmens mjukhet ihop med övriga konstruktionsprinciper ger en mycket tyst kabel med försumbar egenmikrofoni.

  • Lågnivåkabel avsedd för mikrofoner och instrument
  • Dragbrottgräns - 500N (motsvarar ungefär kraften av 50 kg massa)
  • Luftfuktighet påverkar ej kabelns elektriska egenskaper
  • Halvledande nylonskärm
  • Låg kapacitans
  • Yttre mantel: PVC (polyvinylklorid)
  • Ledararea: 2 x 0.24 mm²
  • Diameter ledare: 0.65 mm
  • Kabeldiameter: 5.5 mm
  • Angivet pris är per lösmeter!

Supra MBS mikrofon/instrumentkabel
Som de flesta tillämpningar för Studio/Pro kopplas MBS som balanserad med jorden på egen ledare. Detta för att inte leda potentialutjämningar överlagrad på nyttosignalen. Kabelns konstruktion är kompromisslöst konstruerad för mikrofon och instrument, exempelvis elgitarr/bas.
Kabeln är konstruerad för att hålla för tuffa tag och med dess mörka antracitgrå ytterisolering så "försvinner" kabeln bättre om den ligger dragen på en scen. Ytskiktet är av tålig och "seg" plast, som inte ger upp i första taget.

Tips!
Du kan själv jämföra kablars egenmikrofoni genom att koppla kabeln till exempelvis en gitarrförstärkare, och låta den andra änden vara öppen. Knäpp på kabeln med fingret eller rulla en slinga i handen och slå den i golvet. Förstärkaren ska vara påslagen och ha relativt högt pådrag på volymen. Varning! Tag det dock försiktigt med okända kablar, en del lider av så mycket mikrofoni att förstärkaren kan ta stryk om volymen är riktigt högt uppskruvad. Den kabel som ”låter” minst när den utsätts för fysisk påverkan har lägst mikrofoni, vilket menas upptaget av vibrationer som blir till hörbart ljud. Detta underlättar givetvis på scenen att man undviker oönskade ljud.

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Supra MBS ljudkabel för mikrofon antracitgrå, lösmeter
Med Supra MBS kan du sätta i...
33 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.