Supra Linc 4.0 skärmad högtalarkabel is-blå, lösmeter SUPRA Cables | Kablar & ko
Supra Linc 4.0 skärmad högtalarkabel is-blå, lösmeter i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (215LINC2X40)

Supra Linc 4.0 skärmad högtalarkabel is-blå, lösmeter

82 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215LINC2X40
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Linc 4.0 skärmad högtalarkabel is-blå, lösmeter
Supra Linc 4.0 skärmad högtalarkabel is-blå, lösmeter

Produktinformation

Supra Linc 4.0 är en svensktillverkad högtalarkabel på lösmeter, i deras skärmade Linc-serie. Konstruktion är identisk med Rondo 2.5, fast med tilläggen att den här kabeln har den nämnda skärmen som grövre ledare på hela 4 mm², vilket gör den väl lämpad för större system. Linc är förkortningen för Low INteraction Concept.

  • Förstklassig högtalarkabel med låg induktans
  • Skärm som effektivt tar bort störfält
  • Rejäla OFC-kopparledare på 4 mm²
  • Tvinning med kort stigning
  • Angivet pris är per lösmeter

Linc - rund, tvinnad
Ett erkänt sätt att ”släcka ut” interferens i en kabel är att tvinna ledarna. Bieffekten är en ganska oflexibel och kortlivad kabel. Linc är producerad med specialanpassade maskiner som eliminerar detta, där tvinning av paren med kort stigning minimerar det magnetiska fältet och gör kabeln låginduktiv. Linc står för Low Interaction Concept.

Tennplätering - ett Supra-koncept för renare ljud
Tenn har högre resistans än koppar och skyddar också kopparn från korrosion. Det minskar då strömhoppen från tråd till tråd över illaljudande oxiderade ytor och mer av signalen passerar i den rena kopparn inne i trådarna. Tennlagret minimerar även skineffekten genom att trådarna fungerar som semi-Litz.

Strålar mindre
Supra skärmade högtalarkablar avger mindre störstrålning till lågnivåkretsar, ingångar och signalkablage. En vanlig oskärmad högtalarkabel kan avge mer störfält än en ordinär elkabel. Den ökande tätheten av signalkablage bakom förstärkare och signalkällor gör det viktigt att minska denna strålning. Störfältsminimering rekommenderas i alla fasta installationer. Skärmen ansluts till minusledaren i förstärkaränden, alternativt till chassit (jord). I högtalaränden klipps skärmen bort.

Jonstabil isolering
Det spelar ingen roll hur ren koppar som används i tillverkningen av tråden, d.v.s. hur högt OFC-talet än är, så är den inom kort långt ifrån OFC på ytan. Detta beror delvis på syret i luften, men också på att isoleringen avger joner till kopparn, särskilt då ström går genom ledaren. Ett sätt att minska t.ex. en PVC-isolerings påverkan är att öka stabilitetskomponenten i PVC´n och minska avgivningen av klorjoner. Något som Supra har gjort.

Diameter på ledarna: 2 x 4 mm²
Yttermått på kabeln: 8.7 mm diameter

Angivet pris är per lösmeter. Väljer du som exempel 6 i antal i kundvagnen, så får du en sammanhängande längd på sex meter. 

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Lösmeter

Du har nyligen tittat på

Supra Linc 4.0 skärmad högtalarkabel is-blå, lösmeter
Detta är en skärmad h&#...
82 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.