Supra Flat 1,6 mm2 - White (Högtalarkabel)
Supra Flat 1.6, vit platt högtalarkabel lösmeter i gruppen Kablar & kontakter / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (215FLAT2X16W)

Supra Flat 1.6, vit platt högtalarkabel lösmeter

37 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215FLAT2X16W
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Flat 1.6, vit platt högtalarkabel lösmeter

Produktinformation

Supra Flat 1.6 är en platt och svensktillverkad högtalarkabel på lösmeter. Med en tjocklek på endast 1.95 mm och en bredd på 11.7 mm är den här kabeln idealisk för installationer eller diskret kabeldragning på väggar och/eller under mattor, och den i mycket böjlig och därmed lätt att arbeta med. Kan fästas på vägg med Supra´s dubbelhäftande tejp MT) (tillval).

  • Supertunn, flexibel högtalarkabel för diskret installation på vägg eller under mattor
  • Isoleringen är enkel att skala, är övermålningsbar och fäster mot dubbelhäftande tejp
  • Tennpläterade OFC-kopparledare förhindrar korrosion samt fasvridande strömhopp
  • Tillverkad i Ljungskile, Sverige
  • Angivet pris är per lösmeter


Flat ‐ en platt tennpläterad högtalarkabel
Supra Flat är en supertunn högtalarkabel med en tjocklek på endast 1.95 mm och en bredd på 11.7 mm. Kabeln bygger på tennpläterad mångtrådig OFC-koppar av högsta renhetsgrad. Ledarnas area är på 1.6 mm². Den speciella tillverkningsmetoden gör kabeln både väldigt tunn och böjlig. Vidare är den övermålningsbar alt möjlig att tapetsera över. Den är också mycket flexibel och kan förläggas i mycket skarpa vinklar, exempelvis i hörn. Tennet höjer ljudkvaliteten genom att skin‐effekten blir lägre samt att man får mindre strömhopp mellan trådytorna. Man får också en korrosionsbeständig kabel som klarar fuktiga miljöer. Förutom tennet så är isoleringen av en speciell jonstabil PVC som ytterligare minimerar korrosion.

Angivet pris är per lösmeter. Väljer du som exempel 6 i antal i kundvagnen, så får du en sammanhängande längd på sex meter. 

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Lösmeter

Prishistorik

Du har nyligen tittat på

Supra Flat 1.6, vit platt högtalarkabel lösmeter
SUPRA Flat är en supertunn t...
37 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.