Köp Supra DAC-SC 1RCA subwooferkabel is-blå på Ljudfokus.se!
Spara
Supra DAC-SC 1RCA subwooferkabel is-blå i gruppen Kablar / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (DAC1RCA)

Supra DAC-SC 1RCA subwooferkabel is-blå

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: DAC1RCA
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra DAC-SC 1RCA subwooferkabel is-blå
Supra DAC-SC 1RCA subwooferkabel is-blå

Produktinformation

Supra DAC-SC 1RCA är storebror till Supras Sublink och en monokabel som lämpar sig perfekt för att koppla antingen en aktiv subwoofer, aktiva högtalare eller för att koppla centerkanalen mellan en bioprocessor->slutsteg. Dess låga kapacitans samt effektiva skärm förhindrar att signalen påverkas av yttre störningar, speciellt vid längre dragning. Bidragande konstruktionsfördelar är den skummade PE-isoleringen och den högeffektiva halvledande Nylon-skärmen, som resulterar i en ledare med endast 45 pF/m. Detta är kort och gott en mycket prisvärd signalkabel!

  • Monokabel för exempelvis subwoofers, aktiva högtalare eller bioprocessorer
  • Mycket snabb överföring och hög bandbredd
  • Extremt låg kabelpåverkan på signalen
  • Armerad med en otroligt böjstark nylonskärm
  • Mycket låg kapacitans tack vare dess PE-isolering
  • Stark skärm motverkar störningar, klarar även långa dragningar
  • Tillverkad i Sverige!

Supra DAC är en mycket transparent kabel med en signalhastighet som är så hög som 78 % av ljusets hastighet, tack vare dess speciella PE-isolering (polyetylen) som skummats för att innehålla den egentligen mest optimala isolatorn – luft. En motsvarande kabel som använder PTFE (Teflon) är motsvarande hastighet 71 %. Det vill säga, Supra bromsar inte signalen lika mycket, utan släpper fram transienter och högfrekvens i musiken för en levande känsla i tid och rum.
Transienter är tillslaget på en trumma, en cymbal, anslaget på en flygels tangent, med mera. Blir det korta momentet för utdraget i tiden, känns musiken livlös och trött.

Det Supra kommit fram till, genom både mätningar och lyssning, är att en lågnivåkabel måste - vare sig den är analog eller digital - ha så låg kapacitans som går att uppnå inom rimliga kostnader. Eftersom signalen knappt innehåller någon ström spelar magnetverkan (induktans) försumbar roll, medan den hela tiden varierande spänningen inte får möta någon flaskhals, vilket är precis det kapacitansen blir för en varierande spänning. Ju högre frekvens (allra värst fyrkantsvåg = digitalsignal), desto värre dämpning och tidsfel.

Supra DAC uppvisar endast 45 pF/m kapacitans. Den är vidare effektivt skärmad med deras starka halvledande nylonband som utmed hela kabelns längd är i kontakt med en bi-ledare för att jorda ut störningar.

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Supra DAC-SC 1RCA subwooferkabel is-blå
Detta är storebror till Supr...
fr. 560 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.